tisdag 21 oktober 2008

Vill stanna i sängen...

Idag är en sån där dag när jag skulle velat stanna i sängen ett tag till. Vaknade med ont i halsen och sitter nu här, nyduschad, och känner mig allmänt dassig. Halsen värker och huvudet bultar. Hoppas inte det blir värre än så här, det har jag varken tid eller lust till.

Igår var de XV-träff nr 8. Vi pratade om fett och antioxidanter. Så där intressant. Jag var en halvtimme för tidig innan mötet, så när jag hade köpt min veckoranson av pulver så gick jag och en tjej i min grupp in och la oss i relaxrummet och lyssnade på spår 4 på CD:n. Jag har inte varit bra på detta de senaste 2 veckorna SKÄRPNING!! Efter mötet tränade jag och det gick bra igår. 10 min på cykeln, mina 5 maskiner och så avslut med 20 min gåband. När det var dags att gå så skjutsade samma tjej mig till Mölndals Bro (där jag skulle byta buss), men jag missade en buss med 3 minuter så jag fick stå där i 27 minuter istället. Det blåser alltid uppe på bron, så det var ganska kallt och fuktigt. Var helt slut när jag kom hem kl 21, det var en lång dag (gick hemifrån strax efter 07, så det var många timmar jag var borta). Låg i sängen redan strax före 22.

Idag händer inget speciellt, skall bara ta det lungt efter jobbet. Fick en ny korsordstidning i brevlådan igår som jag kan sätta tänderna i ikväll. Min favorittidning kommer på fredag (om posten gör sitt jobb), så helgen är räddad. I morgon bitti skall jag till sjukgymnasten, hon skall undersöka hela mig och se vad vi kan göra åt framförallt min högra fot. Det känns som om hälsenan har blivit för kort eller nått, finns säkert några bra övningar för detta.

Om 5 dagar kommer min styvmor hem från Spanien (där båten ligger nu). Såg henne senast i slutet av september. Det skall bli spännande att se om hon ser någon skillnad på mig. Denna veckans resultat verkar tyvärr bli ganska likt förr-förra veckans (då det endast var -0,8 kg). Jag hoppas att vågen är snäll onsdag/torsdag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar