måndag 3 november 2008

Duktiga fröken...

Jag tycker verkligen att jag kan känna mig nöjd med min gårdag. Det var faktiskt lite extra peppande att lägga upp mina projekt på bloggen, det blev lättare att ta sig an nästa då. Förutom mina 3 stora projekt så gjorde jag alla magövningar, ryggövningar och fotövningar innan jag gick och la mig i sängen med spår 5 på mentala CD:n. När jag gick och la mig så fanns det INGENTING som jag kände att "det där borde jag ha gjort idag". Eftersom jag i grund och botten är en mycket lat människa så är det en känsla som ofta finns. Alla dessa "borde" och "skulle". Men inget sånt igår, jag var verkligen nöjd med mig själv.

Idag är det XV-möte (träff 9 som handlar om humor & glädje) och sedan träning. Det innebär att jag inte kommer hem förrän vid 20.30-tiden. Det är sent, för sen skall det duschas m.m. innan det i stort sett direkt är dags för sängen. Hade en tanke på att gå in och jobba tidigare idag, men det blir för lång dag för mig. Går ju inte hem emellan jobb och XV utan jag tar bussen direkt från jobbet.

Idag är det dag 82 med pulver, 31 dagar kvar till halvfart. Nedräkningen kan börja!! Jag har gått ner exakt 21,5 kg och är just nu ganska nöjd med livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar