torsdag 6 november 2008

En härlig känsla!

När jag köpte min nya jacka härom veckan, så blev det en storlek som jag kan "krympa i", d.v.s. den sitter ganska tajt nu. Det innebär att jag inte får plats med någon tjock tröja under (jo det får jag, men det känns inte bekvämt). Jag äger bara en lite tunnare tjock tröja (alltså inte långärmade t-shirts) som är bra under, så jag tänkte igår att jag skulle gå upp till KappAhl och se vad de hade. När jag kom dit så gick jag direkt in på XLNT-avdelningen och kollade och hittade en snygg grå tröja för 299 kr. Hm. Lite dyrt för nått jag inte skall ha så länge, men va f-n... Undrade vilken storlek jag skulle ha, men jag provade 48/50 (XL) och den satt bra. Wow! För 12 veckor sedan var jag ju storlek 56 (XXXL)!! Gick och betalade och på vägen ut så kollade jag lite i deras övriga sortiment. Vad förvånad jag blev när jag insåg att 48/50 är en storlek de har även i det vanliga sortimentet!! Jag behöver inte handla tröjor på tjockis-avdelningen längre!!!!!

Skuttade ut ur affären och gick in på Maxi. Tänkte att jag får väl ta och kolla igenom deras tröjsortiment också, de kanske också har storlek 48/50. Japp, det hade de. OCH de hade tunnare tjocka tröjor på rea, 99 kr/st. Hittade en cardigan och en vanlig v-ringad, båda 99 kr. Så jag köpte dem och sedan gick jag till KappAhl och lämnade tillbaka tröjan jag nyss köpt. Det var inga problem.

Jag var glad hela kvällen. Tänk att kunna handla i en vanlig affär! Nu vet jag att det inte är alla vanliga affärer som har 48/50, inte de "fina", men jag är inte intresserad av fina kläder nu, de skall vara billiga och enkla, för jag skall inte ha dem så länge.

Här är en bild på en av tröjorna (cardigan). Jag gillar inte riktigt att den sitter så tajt att man ser alla mina valkar, men det bjuder jag på...


Jag var också inne på Mediamarkt och köpte en liten väska till min nya mobil. Den är mer militärgrön än brun, men den har en sån där kanal på baksidan så man kan fästa den på skärpet om man vill, och så är den fuktavstötande. Jag har ju alltid min mobil i ryggsäcken, och där kan det samlas en massa skit som den måste skyddas ifrån.


Idag har jag pulvrat i 12 veckor!! Jag har, enligt min våg, gått ner 22,1 kg. Det var -1,6 kg denna veckan, och det är jag mycket nöjd med. Det mest mysko är att måtten inte hade förändrat sig denna veckan heller, eller i alla fall inte så mycket. Nu är det bara 4 veckor kvar till halvfart.

Det blev ingen träning igår heller, har fortfarande ont i ryggen. Men jag gick en del när jag var och shoppade så stegräknaren slutade på 11.112 steg (lustigt, häromdagen slutade den på 11.111 steg). Planerar att träna på fredag igen.

Skall iväg på akupunktur idag. Hoppas vädrets makter är med mig så att det inte regnar eller snöar, men det kommer nog att bli väldigt kallt på hemvägen (kör moped). Får se hur jag skall lösa det. Det är benen jag kommer att frysa om mest, och ett alternativ är faktiskt att dra på ett par träningsbyxor på utsidan jeansen. För det går INTE in några långisar under jeansen.... för övrigt lär jag väl drunkna i de långisar jag har från förra året, de var stora redan då.

4 kommentarer:

 1. Grattis till inköpen! Visst är det roligt att få handla utanför XXL avdelningarna. Gud vad du har gått ner.
  Jag tycker att du ska vara nöjd med din viktnedgång. Du leder över mig ialllafall:-)!
  Kämpa på Lena du är så duktig!
  Sen måste jag även beröma alla dina antal steg du tar/dag. Det är ju jättemycket tycker jag som inte går så mycket. Jag ska nog ta en promenad till helgen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack Sara. Jag anstränger mig verkligen för att gå så mycket som möjligt, framför allt nu när jag inte kan träna. Tyvärr medför det att mina fotövningar få stå tillbaka, för jag har för ont i fossingarna för att göra dem...
  Jag kan inte leda över dig med många hekton, förresten, började inte du 2 veckor efter mig? :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad det går bra för dig! Fin tröja du köpt, jag har oxå sådana flera stycken. Ja det är härligt när man kan köpa sig kläder i mindre storlekar. Jag ska börja träna ordenligt nu nästa vecka. Ska börja jobba igen nästa torsdag hoppas att det ska gå bra.
  Fortsätt kämpa på!
  MvH Marlene

  SvaraRadera
 4. Åh vilken känsla att köpa nya "mindre" kläder. Men jag ska vänta med det jag, fast jag känner mig som en slusk när jag strosar omkring i mina alldeles för stora kläder :-/

  Tänk va duktiga vi är som klarar av detta!

  Kram!

  SvaraRadera