fredag 7 november 2008

Nåldynan här...

Varje gång jag är på akupunktur så känner jag mig som en nåldyna. Jag hatar verkligen att vara en nåldyna!! Men det hjälper mig, det är därför jag plågar mig själv. Nu går jag ju i alla fall bara var tredje månad, förut gick jag en eller ett par gånger i veckan... Då hade jag ett belöningssystem, jag fick köpa sushi på (enligt mig) Göteborgs bästa sushiställe efter varje behandling. Detta var andra behandlingen som jag inte har kunnat köpa sushi efter. Kanske inte det bästa att köpa sushi efter varje behandling, men det var i alla fall inte godis eller bullar :)

Jag var smart och tog bussen istället för moppen, jag hade nog frusit ihjäl när jag körde hem. Funkar ganska bra med bussen vid den tiden, fast jag bor i ett område som är väldigt underutvecklat när det gäller kommunal trafik. Vi har 2 bussar, en som går in till stan och en som kräver byte om man skall dit. Den som går in till stan går inte på kvällar efter 19 eller på helger, och den andra går då en gång i halvtimmen eller timmen. Mycket byten blir det, ofta på obefolkade platser så man blir lite skraj när man skall stå där och vänta.

Idag börjar jag 7 och slutar 16, skall känna efter om jag skall träna eller ej. Har träningsgrejerna på jobbet så jag kan bestämma mig i sista minuten. Har fortfarande ont i ryggen, men inte lika mycket.

Inga planer i helgen, skönt. Skall försöka börja rensa ut lite tjockkläder ur garderoben, jag har fyllt på med mindre storlekar men inte rensat ut de större, så det är väldigt fullt och svårt att hitta vad man skall ha på morgonen. Det är väl egentligen det enda som jag har på min att-göra lista för helgen.

2 kommentarer:

  1. Mmmm sushi det är gott! Det låter som en bra belöning men kanske inte så nyttig. Jag hoppas man kan unna sig det 1 gång i månaden när man gått i mål.
    Sköt om dig och ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Hej! Nu är jag tillbaka här i bloggvärlden igen =) Vad kul att du hittat lite nya kläder i mindre storlekar. Hur känns det nu när du bara har fyra veckor kvar tills du går över på halvfart?

    SvaraRadera