söndag 23 november 2008

Facebook och recept

Godmorgon alla söndagslatisar! Själv har jag varit uppe i nästan en timme... Ja jag vet att jag är knäpp!!

Först undrar jag om det är någon av "mina läsare" som har Facebook, isåfall får ni gärna lägga till mig. Använd min mailadress zitalena at gmail dot com om ni vill lägga till mig (om ni vill alltså). Skriver inte ut hela adressen rakt av då det kommer en massa spam, ni får pussla ihop den själva.

Sen har jag en fundering. Visst är det så att jag inte kan ha flera sidor här på blogspot? Jag vill kunna lägga upp lite recept, både för att dela med mig och för att själv ha enkel tillgång till dem. Men för det måste jag väl skapa sidor på en annan server som jag sedan knyter ihop med bloggen? Jag har, via Telia Fiber Lan, tillgång till 5 sidor à 10 mb, men hur skapar jag de sidorna? Jag gör ju pappas webbsidor i GoLive, men det vete katten om jag klarar av att skapa nya sidor där... Det var 7,5 år sedan jag gjorde mallen för de sidorna och jag har glömt precis allting. Så någon webbkunnig får gärna tala om för mig hur jag skall göra.

Gårdagen var en bra dag. Fick mycket gjort med städningen, det luktar så himla gott med grönsåpa på alla golv! Man känner sig så nöjd med sig själv! Vad som däremot inte var lika bra var antalet steg, bara drygt 3.000 och jag var inte utanför dörren på hela dan, inte ens till brevlådan. Idag hade jag i alla fall gått ner 0,2 kg så nu är det bara 0,8 kg kvar till halvvägs!!

Idag är det bazar (å vad det skall bli spännande att få "visa upp mig") och så skall jag åka via Frölunda Torg och äntligen lämna tillbaka det orangea regnskyddet jag köpte till min ryggsäck. Jag får åka buss, för jag har inga vinterdäck på moppen. Kommer nog inte att sätta på några heller, för jag behöver inte moppen på samma sätt längre. Åker ju buss till Xtravaganza och sjukgymnasten och det är inte mycket annat som kräver moppe just nu. Skönt att slippa köra när det är halt och mörkt, jag har inget bra mörkerseende så jag är alltid livrädd. Bättre att gå!!

4 kommentarer:

 1. Har ni inte kategorier som man kan lägga upp på er bloggsite? På min sida så har jag ex vikt, mått, om mig osv.Vad kul att du vill dela med dig av recepten! Jag ska lägga upp dig på facebook kära vän!

  SvaraRadera
 2. Sara, nej det verkar inte så. Som jag har fattat det så kan man bara ha första sidan, men jag har ställt en fråga i forumet så vi får se om jag får något svar. Kul att du vill lägga till mig, jag vill ha många vänner på Facebook :)

  SvaraRadera
 3. Jag har just fått ett mycket smart svar i forumet: jag skapar en blogg till och binder ihop dem. Då kan jag länka till recept-bloggen härifrån och vice versa. Vad smart!

  SvaraRadera
 4. Skit smart! Jag är kvar i Sthlm men vaknade väldigt tidigt, vill inte väcka syrran så då kom jag på att jag kunde gå in och se hur du har haft det i helgen! Jag ska sammanfatta och skriva ner hur jag har haft det. Nu ska jag nog gå ut och ta en promenad.

  SvaraRadera