söndag 16 november 2008

Jag blir så glad...

... över alla trevliga, peppande och berömmande kommentarer. Ni kan inte ana vad det betyder att ni lämnar ett avtryck i bloggen och tar er tid att skriva en rad. Ni är inte så många som gör det, jag har ungefär 50-100 unika besökare varje dag, men det betyder väldigt mycket. Speciellt när jag lägger ut såna där bilder som jag verkligen skäms för...!

Idag har jag tagit det väldigt lungt. Är inne på den fjärde maskinen tvätt, hur katten jag nu kan göra av med så mycket kläder på bara en vecka. Fattar inte det, men jag slänger väl kläder i tvätten lite före det behövs. Det är så enkelt när man har tvättmaskin och torktumlare i badrummet och slipper gå ut till en tvättstuga och släpa all tvätt. Men lustigt nog sitter det i att jag bara tvättar på helgerna, fast jag kan tvätta när jag vill.

Det enda konstruktiva jag gjort förutom att tvätta och lösa en massa korsord är att jag har rengjort några av mina ljuslyktor som jag använder varje dag. Jag har 2 st i vardagsrummet och 2 i arbetsrummet, och så fort jag är där och det är mörkt ute så tänder jag dem. Jag måste använda lyktor eftersom katterna annars kan börja brinna, och varje gång ljusen rinner eller jag blåser ut dem lite fel så hamnar det stearin på glaset. Jag rengjorde dem under varmt vatten och de blev jättefina. Bland annat var det en lykta som betyder lite extra för mig. Jag fick den för (tror jag) 4 år sedan av kollegan Malin. Det var nämligen så att mamma och jag skulle fira jul tillsammans, och den enda julklappen jag skulle få var från mamma. Några dagar före jul så skulle mamma åka in till stan och köpa den åt mig, men ramlade på väg till bussen och orkade inte åka in. Hon frågade om det var OK att jag fick en peng istället, och givetvis var det det. Berättade för Malin på jobbet att jag inte skulle få några paket, och så pratade vi inte mer om det. På julaftons morgon kom hon och hennes man med lyktan i ett paket, för de hade tyckt så synd om mig som inte skulle få öppna något paket att de hade tagit tid av sin hektiska julafton bara för att komma och lämna en present till mig. Jag uppskattade det verkligen, och jag tänker på Malin och Joakim varje gång jag tänder lyktan. Tack än en gång Malin, du lyste (och lyser) verkligen upp min dag!!

Jag skall snart dricka dagens andra pulverportion och sen tar jag nog moppen och sticker iväg på lite ärenden. Vågen var väldigt snäll mot mig idag, ytterligare 0,5 kg ner (0,5 kg ner igår också), så nu är det bara 0,4 kg kvar till nästa delmål som är -25 kg. Vågen har faktiskt varit väldigt snäll de senaste dagarna; -1,8 kg på 5 (!) dagar :))

7 kommentarer:

 1. Tack tack vad snällt att du vill länka min blogg:))) Jag lägger till din med:))) ha det gott som vi ska kämpa till mål:) kram hanna ¨

  http://metrologgen.se/hg

  SvaraRadera
 2. ojj sorry.. Rätt nu?? :) Vad händer idag? själv så ska vi köra och handla mat för veckan snart!!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det e jäkligt strongt av dig att klara av att gå ner så mkt..och att du fixar att bara äta soppa...nu när du kommit på att du kan gå långt så kommer dina kg bara att rasa av dig.
  Jag kommer till gbg helgen innan jul..skulle va kul om du, jag o sara kunde träfas då!?

  SvaraRadera
 4. Jenny: Ja det skulle vara jättekul! Klicka på min "Se hela min profil" en bit ner på vänsterkanten så får du fram min mailadress.

  SvaraRadera
 5. Ja det är en underbar känsla att kunna springa igen utan att få hjärtsnörp *ler* det är en av de idrotter där man verkligen känner att man gjort något efteråt.

  SvaraRadera
 6. Höll på glömma... ja 28 kg är ju nästan ingenting när de varit 53. Tror det kan vara en av anledningarna till att det går fortare för mig å än för dig. Eftersom jag inte hade lika mycket att gå ner så är ju jag troligtvis mer rörlig och får ut mer av träningen än du får, än iaf... men snart så börjar nog din snabba förbränning å. Kramis!

  SvaraRadera
 7. Tack Lena! Jag använde mig av fotoprogramet du föreslog. Det var fantastiskt lätt. Tack för din fina kommentar i min blogg!
  Vad kul att vågen visade så fina siffror idag! Nu går viktnedgången långsamt för mig men jag har inte så bråttom längre. Jag har satt mitt mål till slutet i januari så det är lugnt.... Jag tror jag hinner, jag menar jag ska vara klar då!
  Sköt om dig!
  Kram

  SvaraRadera