måndag 17 november 2008

Slapparhelg

Jag har verkligen haft en slapparhelg. Det var behövligt för mina stackars fötter. Jag har inte haft ont i dem (nästan) alls, och det är en stor skillnad. Men så här kan det inte fortsätta, idag blir det promenad igen. Skall till XV för möte, jag tänker inte promenera hela vägen hem igen, men en bit får det bli.

Jag gick inte utanför dörren igår. Vädret var inte inbjudande, inte snö som vissa av er fått, men kallt och blåsigt. Jag skrev ju igår att jag skulle iväg på lite ärenden, och ett av dem var att lämna tillbaka regnskyddet till ryggsäcken jag köpte häromdagen. Men när jag såg på kvittot så stod det att det var 30 dagars öppet köp och då försvann lusten att åka ända till Frölunda Torg bara för det. Jag åker förbi där nästa söndag när jag skall på Julbazar i scouterna, en mycket trevlig årlig tradition som jag inte vill missa. Jag vill heller inte missa att visa upp mitt nya jag för folk som jag inte sett på ett år... :)

Jenny kontaktade mig igår med en inbjudan till MSN, så nu har jag det också. Snacka om att inte veta vad man gör... För 100 år sen hade jag ICQ, men jag har glömt av hur allt sånt där funkar. Vi chattade i alla fall en stund, det var trevligt.

Jag har också lagt upp en ny gadget på vänstersidan, "Folk som följer den här bloggen". Klicka gärna där (den ligger nedanför min delmålslista) och lägg till er själva, det vore kul om listan växte. Jag "tvingade" mamma att göra det så att det inte skulle stå att 0 personer följer bloggen.

Det har varit en härlig aktivitet här på bloggen under helgen, annars kan det vara lite dött just under helgerna. Jag älskar när ni skriver en rad, det är så himla kul när det plingar till att jag har fått ett nytt mail. Jag hör ljudet när jag kollar på TV och ofta pausar jag programmet bara för att kolla... Jag är en mycket nyfiken person som inte kan hålla mig :)

Vågen har varit jättesnäll mot mig ett par dagar nu, så det var bara väntat att jag skulle ha gått upp lite idag. Bara 1 hg, men ändå. Hoppas detta blir en bra vecka, jag "bryter" ju min vecka på torsdagar, och det är -1 kg sedan i torsdags, så det får gärna fortsätta i denna takten. Snart, snart, snart är det -25 kg! WOW! Det är MYCKET det! Denna resa har verkligen stärkt mitt självförtroende som var på botten innan. Alla dessa positiva kommentarer jag får från folk i min omgivning och av er andra är oerhört stärkande. Tack igen, ni är guld värda!!

3 kommentarer:

  1. Hej! Jag vill gärna vara din vän på msn åxå, MVH Marlene

    SvaraRadera
  2. Hej! Låter skönt med en slapp helg sådär ibland =) Jag vill också gärna bli din vän på msn =) Har också lagt till mig att jag följer din blogg där i din nya funktion. Kram

    SvaraRadera
  3. Malle och Bollen: Jättekul att ni vill vara mina vänner på MSN, men för någon som har haft dator sedan 1984 så känner jag mig ute på djupt vatten... Har ingen aning om hur man lägger till folk... Om ni inte redan vet min epostadress så kan ni få fram den genom att klicka på min profil. Det är mitt användarnamn. Kan ni bjuda in mig?

    SvaraRadera