lördag 1 november 2008

Kallt!

Idag är det kallt ute, just nu är det -5°C i Mölndal. I natt när jag skulle gå och lägga mig så var jag tvungen att sätta på värmen i sovrummet, det drog väldigt från fönstret. Ställde ute-/inneter-mometern i fönstret och den visade på 17°C. Himla kalldrag. Somnade givetvis på soffan vid 20 och vaknade vid 22. Var sedan uppe till 02.

Igår morse var jag hos sjukgymnasten och fick lite nya övningar. Nu skall jag inte dit förrän om 3 veckor igen. Sen var jag på jobbet i 3,5 timmar innan det var dags att sluta. Lagom lång dag :) Gick en promenad till kompisen J som jag inte sett på ett tag. Vi snackade och drack te. När jag skulle gå hem igen så hade jag duktigt ont i fötterna, men jag gick ändå. Stegräknaren slutade på 14.947 steg igår. Kanske inte så mycket för er andra, men för mig och mina trasiga fötter är det mycket. Faktiskt det mesta jag har haft sedan jag började på XV.

Idag blir en lugn dag, ingen promenad i alla fall, kan knappt gå. Skall se om jag kan ta moppen till Frölunda Torg och lämna in min skit-mobil som bara stänger av sig hela tiden. Annars har jag ingenting planerat i helgen, precis som det skall vara.

1 kommentar:

  1. 15000 steg på en dag är riktigt bra!!
    Förstår att du e trött i fötterna!

    SvaraRadera