torsdag 27 november 2008

Ä N T L I G E N ! ! !

Nu har jag äntligen passerat halvvägs! WOW vilken känsla. Vågen var jättesnäll mot mig nu på morronen och visade -0,5 sedan igår. Det ger ett veckoresultat på -1,4 kg och jag är nöjd!

Igår så tog jag ledigt 2 timmar från jobbet, jag kände så för att gå ut och gå långt när det var dagsljus. Jag skulle ju vara på XV kl 17, så jag tänkte att jag skall gå dit. Hade också ett ärende på Mölndals Centrum, så jag gick en liten omväg dit först. Stegräknaren slutade på 19.446 steg igår, varav 10.875 snabba på 94 minuter. Det ger en genomsnittlig hastighet på 116 steg/minut. Bra jobbat Lena!!

Mötet på XV gick bra, nu känner jag mig lite lugnare inför upptrappningen nästa lördag. Jag pratade med pappa igår och han har lovat att hämta mig på ICA Maxi någon gång på söndag. Det är mycket som skall handlas, och på söndag handlar jag det som inte är färskvaror. Det är lite jobbigt att handla mycket när man inte har bil, eller körkort heller för den delen :) Frukt och grönsaker handlar jag efter träningen nästa fredag.

Går ju och väntar på mitt första nummer av MåBra, så att jag kan börja använda deras databas till att lägga in recept. Mamma (det är en julklapp från henne) hade fått ett mail om att första tidningen skulle komma senast 21 november, så igår ringde jag dem för att fråga om jag inte kunde få prenumerationsnumret så jag kunde logga in. Det fick jag, men det funkade inte. Ringde igen och pratade med en annan tjej. "Men ditt första nummer kommer inte förrän i slutet av december, det är därför ditt nummer inte funkar" sa hon. Jag berättade om bekräftelsemailet, men hon hävdade att 27 december visst var EFTER 21 november, så det var ju inget fel med det... Jag sa att när vi tecknade prenumerationen så kunde man välja mellan 3 startdatum; ett i slutet av november, ett i slutet av december och ett i slutet av januari. "Men nu är det ju så att detta är ett julerbjudande och då kan ju inte första tidningen komma före jul" blev hennes svar. Jag sa att hon inte lyssnade på vad jag sa: att det var de som hade gett oss möjligheten att få tidningen redan från novembernumret. "Men nu är det ju så att detta är ett julerbjudande..." jag tror hon upprepade den strofen 5 ggr!! Hon lyssnade inte alls på vad jag sa och jag blev förbannad. När jag gapat lite och hon kört samma svar hela tiden så sa jag att då får de skicka tillbaka pengarna till mamma och jag tecknar istället ett medlemsskap i viktklubb.se, eftersom jag fullständigt skiter i deras tidning i januari, det är i december jag behöver den. Hon blev lite tyst och bad mig vänta lite. Sen återkom hon efter en stund och sa att hon har ändrat min prenumeration och första numret kommer i denna eller nästa vecka. Mitt prenumerationsnummer borde funka från imorron (läs idag). Jag har just kollat och nu funkar det. Så ikväll blir det inläggning av recept!

This is a good day :)

PS. Kunde inte hålla mig. La in ett nytt asiatiskt recept på receptbloggen redan nu. Hittade ingen bild så jag fotade ur boken :)

1 kommentar:

  1. Till och med jag, den stolta modern sträcker lite på mig. Du är värd allt beröm för uthållighet och entusiasm. Det är också underbart att höra hur du kan stimulera andra att ta tag i sina liv. En stor bamsekram från morsan.
    PS Kommer o kollar nästa vecka!

    SvaraRadera