söndag 2 november 2008

Projekt 1 avklarat

Dagens projekt 1 är avklarat: Göra klart altanen för vintern. Hammocken och stolarna är inslagna i presenningar, bordet är isärtaget och ligger i hammocken, alla dynor är intagna och allt som fick plats ligger i dynboxen. Det var inte lätt att slå in hammocken... presenningen hade för få öljetter så det blev inte precis som jag hade tänkt. Syns det att jag är scout? Sjöscout i och för sig, men vi är specialister på knopar :)


I somras köpte jag mig ett stort dyrt parasoll, med en fot som väger 22 kg. Denna fot skulle jag nu flytta in i en stomme till ett gammalt köksskåp som jag har stående på altanen (det får stå där tills det rasar ihop, katterna får skugga i det på sommaren). I vilket fall som helst så skulle jag lyfta parasollfoten in i skåpet, ca 10 cm högt, och fick kämpa som katten. Då slog det mig att 22 kg, det är 0,5 kg mer än vad jag har gått ner, och jag kunde knappt rubba den!! WOW!!

1 kommentar:

  1. Vilken bra jämförelse! Nu kan du handgripligen känna hur mycket du gått ner, låter pedagogiskt vettigt!! Grattis från den stolta modern till en dotter med en betongklump mindre LOL

    SvaraRadera