måndag 10 november 2008

Skitväder!

För första gången sedan jag började pulvra för 89 dagar sedan, har jag inte kunnat gå hem på lunchen för att göra just det. Precis när jag skulle gå började regnet vräka ner (och ja, det ösregnade i morse också när jag gick hit), så jag fick dricka mitt pulver här. Satte mig dock direkt i mitt rum, har ingen lust att sitta i lunchrummet och glo på massa folk som äter.

Tyvärr har jag ju inte mina feeds för andra bloggar jag följer än de jag har på sidan av min egen, så jag vet inte vad jag skall hitta på. Patiens? Antagligen.

Hoppas ni har lite bättre väder där ni bor (var ni nu bor, skriv gärna och berätta i en kommentar!)

Kan ju roa mig (och kanske er) med att visa vilken bild jag har som bakgrund här på jobbet. Det är mamma som har gjort bilderna och satt ihop collaget. Zita och Smulan är mina tidigare katter som inte lever längre (jag hade dem inte samtidigt), och Nellie och Cornelia är de jag har nu.

Nu ösregnar det igen, så det var nog ett bra beslut att stanna här!

2 kommentarer:

  1. Jag känner igen mig så mycket i det du säger om att det inte är kul att äta soppa tillsammans med de andra på jobbet. Jag gick också alltid hem. Det kändes inte rätt helt enkelt att sitta där och sticka ut i mängden, gillar inte det.

    SvaraRadera
  2. På mitt jobb så e vi 8 st och de vet att jag bara äter soppor..jag tycker det fungerar bra..de peppar mig under lunchen..Vädret här e skit..det stormar och regnar!
    Fortsätt med dina promenader..skönt att du hittat "din"grej.

    SvaraRadera