söndag 7 december 2008

Allt funkar fortfarande

Maten funkar bra. Idag har jag ätit räksallad till lunch och middag, mycket enkelt och smarrigt. Att grönsaker kunde vara så gott! I morgon blir det samma sak, fortfarande 80 g protein, så det är enklast att mäta upp. Skippar nog ägget som mellis i morgon och tar en liten frukt och ½ bar istället.

När jag ställde mig i duschen vid 12-tiden idag blev det lite väl spännande. Strömmen gick, och eftersom jag dragit till dörren så den var nästan stängd, så fick jag chansa på vad som var schampoo och vad som var balsam... Tvättmaskin, torktumlare och dator var på. Efter 45 minuter kom strömmen tillbaka. I 3 minuter. Lagom för att jag skulle ha satt på torktumlaren (tvättmaskinen satte igång automatiskt) och datorn hunnit boota upp. Så höll det på några gånger, men efter 3 avbrott ströp jag strömmen till datorn, kan inte vara hälsosamt när den stänger av så där snabbt.

Gick till jobbet och la halva veckans ranson av julklappar i snygga presentpåsar till säljarna. Det blev fint, men jag har krullat band så jag är trött på det. En och en halv timme tog det, skall fortsätta i morron. I köket på jobbet stod 3 stora godisskålar, och jag blev inte ens frestad att ta en bit! Underbar känsla!

Nu är det bara 1 påse pulver kvar att knö ner idag. Jag blir så där alldeles lagom mätt av det jag äter (och dricker, inkl. pulvret), och jag vill aldrig mer bli så där proppmätt så man mår illa!!

3 kommentarer:

 1. Vad skönt för dig att du inte ens blev sugen =) Så långt har inte jag kommit än, men jag ska..

  SvaraRadera
 2. Japp, ska låta påsarna vila lite under mitt avbryt. Vet inte vad skillnaderna är men jag äter endast enligt XV tallriken. Kram!

  SvaraRadera
 3. Malin: Jag har ju bara precis börjat äta, men hoppas att karaktären håller i sig :)

  Thean: Hos oss säger de att 2 påsar om dagen är bra så att man garanterat får alla näringsämnen som kroppen blivit van vid.

  SvaraRadera