torsdag 25 december 2008

Det bidde ingen...

... lång promenad idag... Skulle bara in på MediaMarkt och kolla om de hade någon bra extern hårddisk. Hittade en 1 TB hårddisk för 990 kr. Köpte den. Hittade också en ny scanner för 549 kr, där man enkelt kan scanna direkt till epost, pdf, utskrift och bildfil. Sen hittade jag också en extern USB-hub med plats för 7 sladdar, och med extern strömkälla. Jag har ju nu 3 externa hårddiskar, en skrivare, en scanner, en mottagare för trådlöst tangentbord och en mottagare för trådlös mus. Med extern strömförsörjning kan jag koppla in musen i hubben och nu stänga av datorn med strömbrytaren på förlängningssladden. Gjorde jag det innan så laddade batteriet ur så jag fick sluta med det. Tycker det känns tryggare att stänga av så att datorn är helt strömlös.


Så jag fick lite julklappar i år ändå, fast de var från mig :) Inte orkade jag släpa runt allt detta på en promenad, dessutom var det glashalt ute, så jag gick hem. Har löst mycket korsord idag. Härligt!

1 kommentar:

  1. Oh va härligt med shopping! Ja får man inte julklappar av andra kan man köpa dem själv! Jag brukar handla det jag behöver under året, då blir det svårt att köpa julklappar till mig...

    Ha de bäst

    SvaraRadera