onsdag 31 december 2008

Fem timmar kvar av 2008!

Idag har jag tagit det lugnt, var bara en sväng på Maxi och köpte lite mineralvatten och en light-läsk att skåla i kl 12. Gick förbi KappAhl och de sålde denna söta tunika för 49 kr (nedsatt från 199 kr). Storlek 44/46, går med lite fantasi precis på mig, men då har jag något att krympa i.

Här kommer mitt första försök till att ladda upp en film. Funkar det? Vinkeln är väl inte den mest smickrande, men jag fick ställa kameran på högtalaren och den var lite väl låg. Dubbelhakorna bjuder jag på :)

5 kommentarer:

 1. Hej dottern!
  Inget party, ingen champagne....men ren LOL

  SvaraRadera
 2. Hej svejs! va mysig du låter på filmen (jag älskar Göteborgare *ler*)

  Gott Nytt År!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej Thean! Synd att jag inte hade en tävling för "första kommentaren 2009", för då hade du vunnit den! Så du tycker att jag pratar Göteborgska? Det kanske jag gör, sånt hör man inte själv. Hoppas du hade en skön kväll, nu skall jag snart sova. Kramar

  SvaraRadera
 4. Ohh vad mysigt med ett blogg inlägg.. vilken härlig dialekt.. sitter och ler för mig sj.. kram på dig på de nya året.

  SvaraRadera
 5. Sara: Kul att man kan roa någon... :) Jag höll på att sova över tolvslaget precis som du, men är man inte 100 % så är man inte. Har inte ens klätt på mig idag. Kommer nog inte att göra det heller.

  SvaraRadera