onsdag 31 december 2008

Gott slut!

Det här året hade kunnat sluta bättre, om jag inte hade haft så förbenat ont i halsen... Men men, än så länge är det bara halsen som spökar, ingen snuva eller så. Fast jag brukar ju alltid få förkylningar i 3 faser; först ont i halsen och trött i flera dagar, sen kommer snuvan, huvudvärk, feber och ögonen rinner och så toppar jag det hela med en öroninflammation. När det har varit riktigt illa har jag fått vara hemma från jobbet i 3 veckor... Varför kan jag inte få allt på en gång och klara av det på en vecka? Nu får vi ju hoppas att det inte blir så illa denna gången, framförallt eftersom jag börjar med pulver i morron. Undrar hur kroppen reagerar på det när jag redan är dålig?

Igår var jag förbi Maxi efter jobbet. Köpte med mig lite varmrökt lax att ha ikväll, samma som vi hade på julafton, den var vansinnigt god. De hade bara stora burkar med såser, alla majonäsbaserade, så det hoppade jag över. Gick in i affären istället och hittade en mindre burk med romsås som var baserad på gräddfil. Den tog jag. Hittade också en glöggservis som jag spanat in sen före jul. Nu var det 50 % på den, så jag slog till. Det blir ju inte att jag använder den mer denna julen, utan det får bli nästa jul. Någon som vill komma på glögg då? :) Så här såg den ut:


Visst var den läcker? Muggarna kostade nu drygt 8 kr, kannan 32 och skålarna runt 12 kr styck. Helt OK tycker jag. Den fanns också i vitt med silverhjärtan, men denna var snyggare.

Idag tar vi det lugnt här, katterna och jag. Skall gå till Maxi igen, glömde köpa någon dricka att skåla i kl 12, men det får bli en liten flaska, för inget får finnas kvar och fresta mig i morron. Mitt kylskåp är nästan tomt, jag har verkligen lyckats anpassa starten av pulvringen rätt i tiden, inte massa mat som måste slängas/ges bort. Jag måste också köpa mig en ny korsordstidning, de 2 jag prenumererar på skickade jag in i måndags, de skulle inte vara inne än på 2 veckor så jag är lite tidigt ute. Det går åt mycket korsord när jag är ledig!

Ha en underbar dag om vi inte "hörs" innan tolvslaget. Gott slut på 2008 och Gott Nytt 2009. Herregud, nästa år fyller jag 44 år, vart skall detta sluta??? :) Avslutar med några bilder jag tog på fyrverkerierna förra nyår.
6 kommentarer:

 1. Gott nytt år på dig! Duktig av dig att hålla dig borta från vågen. Jag har faktiskt gjort det också.. Fint glöggset=)

  SvaraRadera
 2. Tack Malin. 2 dagar utan att stå på vågen, det är nytt rekord! :) Men i morron blir det vägning före jag börjar med pulvret igen. Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Krya på dig!

  Har köpt samma set som du fast det som var vitt med guldhjärtan :)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Soulsister: Var det inte silverhjärtan? Måste kolla idag när jag går tillbaka till Maxi. Tyckte inte de syntes så mycket i alla fall. Kommer du på glögg nästa år? :)
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Fantastiska fyrverkeribilder! Jag älskar fyrverkerier, när jag såg dina kom jag på att jag hade ju kunnat lägga upp egna bilder jag också istället för clipart... nästa år måste jag verkligen ta tag i datorrensningen, har så mycket viktiga filer kvar på den gamla datorn. Gott Nytt År och krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Sofia: Tack så mycket och tack detsamma!!

  Soulsister: De andra som fanns här på vårt Maxi var vita med silvertryck. Guld är säkert snyggare :)

  SvaraRadera