tisdag 23 december 2008

Hemma en stund

Nu är jag hemma en stund innan det är dags att ge sig ut och handla julmat. Det var mycket stressigt på jobbet idag, men jag tror att jag hann allt jag skulle. Ju mer jag tänker på det, desto mer känner jag för att jobba den 30 december. Då får jag massor gjort, plus att jag sparar en semesterdag.

Vi avslutade dagen tillsammans med vårt systerföretag, och det bjöds på smörgåstårta och gräddtårta. Jag fick en otroligt läcker räk- och kräftsallad. Sedan var det lotteri, men jag vann ingenting.

Min julklappspåse var fylld av läckerheter; massa frukt (färsk ananas, passionsfrukter, röd grapefrukt, sharonfrukter, kiwi, blodapelsiner, apelsiner, clementiner, äpplen, lime), färsk sparris, burksparris, cashewnötter, olivolja med smak av citron, gravad lax, kallrökt lax och en burk med något som ser jättespännande ut, men den saknade etikett :) Så någon frukt behöver jag inte köpa idag, och inte heller lax. Det ser jättemumsigt ut, och hade jag inte varit så mätt av salladen hade jag provsmakat någon frukt redan nu.

Nej, dags att ge sig ut och slåss med de andra galningarna!

2 kommentarer:

  1. Guuud vad gott de lät med all den där frukten.. :)

    God jul på dig kram kram.

    SvaraRadera
  2. God Jul till dig med! Kramar

    SvaraRadera