torsdag 11 december 2008

Inte kul...

Idag var det inte så kul att väga och mäta mig... Denna vecka blev det +0,6 kg. Ja, jag vet att man går upp vid upptrappning, men ändå... Alla mått hade också ökat med 2-3 cm, det var mindre kul. Hoppas på bättre resultat nästa vecka.

Kul att några har tävlat redan. Glöm inte skriva er epostadress, annars har jag ju ingen aning om vem det är som vinner!!

Skulle varit och tränat igår, men det var inte en chans att det gick. Igår stod jag upp hela dagen, packade ner julklapparna i jiffypåsar. Tidigare hade jag inte kunnat stå upp så länge utan att få ischias i benen, igår hade jag inte alls någon känning i benen. Men ryggen! Det finns en punkt längst ner på ryggen i mitten på vänster sida, som när den gör ont är rent ut sagt för j-lig. Det gör till och med ont när jag andas. Fick rådet att promenera, men det enda som funkar för att det skall gå över är vila. Vila i fosterställning, så att ryggen böjs åt andra hållet. Skall se om jag får till det idag, annars blir det ingen träning denna veckan heller... Fast jag har sprungit omkring så mycket på jobbet att jag hamnat över 10-11.000 steg per dag ändå, så det är inte så farligt.

På fredag kan jag ju inte träna, för då är det julbord med jobbet :) Det skall bli trevligt och kamerabatterierna kommer att vara fulladdade. Jag brukar inte vara så populär med min kamera eftersom jag är en av de få som inte dricker. Ett julbord så sa en kollega att jag inte fick fotografera någon om jag inte tog åtminstone en snaps. Kommer inte ihåg hur det gick, om jag drack snapsen eller fotograferade ändå, men bilder från det julbordet finns det många av. Skönt också att julbordet blir härute i väster, så det är inga problem för mig att ta mig hem om jag åker hem före 23. Och det lär jag göra, har varit redo för sängen strax före 21 varenda dag denna veckan.

Försökte mig på att göra en omelett från Xtravaganzas kokbok till middag igår. Jag har inte lagt upp det receptet på receptbloggen än. Vet dock inte om jag skall försöka igen. För det första så var jag ingen talang på att göra omelett, det var i och för sig första gången i mitt liv som jag gjorde en... Den gick sönder. Smaken var väl OK, det var räkor, sparris, champinjoner och dill på, men usch vad tung i magen jag blev efteråt. Skulle ju egentligen ha druckit en påse pulver till kvällsmat innan jag gick och la mig, men det var inte en chans att jag fick i mig det.

6 kommentarer:

 1. Ah - jag förstår att du inte gillar dem när du är allergisk. Nästan alla har ju såna hemma vid jul, måste vara jobbigt!

  SvaraRadera
 2. Jo för fasen -det är jag som skrivit fel :-) Det är luciafirande på dagis idag, det är därför jag tyckt det känts som Lucia idag :-)))

  SvaraRadera
 3. Haha! Jag är också en kameramarodör! hehe... =)

  SvaraRadera
 4. Vendela: Om man räknar hyacinter OCH julgran så har alla garanterat en eller båda sorterna. Lite jobbigt. Handlar det bara om ett kortare besök så brukar de räcka om de flyttar hyacinterna, men skall jag stanna länge (sova över) så blir julgranen jobbig också.

  Sofia: Visst är det kul att ta kort på folk som inte vill/vet? Och sen lägga ut dem för allmän beskådning på nätverket på jobbet :) hehe

  SvaraRadera
 5. Kilona kommer fortsätta rinna av dig ska du se! Du är superduktig!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Tänk på att kroppen samlar på sig en massa vätska nu när du börjat äta, självklart visar det sig på mått och vikt, det vänder ska du se. Tappa inte modet bara utan försök att ändra på något så blir det bättre.

  Jag har kört lite på känn såhär bara med kalorier å så, testade dock idag på XV´s hemsida hur många kalorier jag får i mig och det var väldigt nära de 1400 man ska få i sig på en dag.

  Hoppas du får jätteroligt imorrn nudå, nästa fredag ska jag på party med sambons jobb :-)

  Kram!

  SvaraRadera