torsdag 4 december 2008

Nystädat och fint

Nya städfirman var ju här igår, och när jag kom hem på lunchen så var det nystädat och fint. Hittills sköter de sig, vi får se hur det går framöver. Men det är en härlig känsla att komma hem till en nystädad lägenhet. Tyvärr använder de inte grönsåpa på golven, det luktar ju så gott.

Veckovägning idag, -1,8 kg, ett resultat som jag är mycket nöjd med. I måttväg så hade endast bysten och höften minskat något, alla andra mått var samma som förra veckan. Undrar var alla kilona försvinner när det inte syns på måtten? :)

I morgon skall jag väga mig på XV, för att få ett avslut på denna period av helfart. Det skall bli spännande att se om jag kommer under -30 på deras våg. Jag brukar väga lite mer hos dem på eftermiddagen än vad jag gör hemma på morgonen, men på XV hade jag 1,3 kg högre startvikt. Den som lever får se!

Mamma kommer idag, det skall bli kul att träffa henne, vi har inte setts sedan 16 oktober (bra att ha bloggen att gå tillbaka och kolla saker i). Det är 11 kg sedan vi sågs :)

Ni glömmer väl inte av att rösta på vilket halsband ni tycker att vinsten skall bestå av när denna blogg når 10.000 besökare? Kolla inlägget jag skrev igår och lägg en röst i kommentarerna. Hittills bara en röst, borde kunna bli mer tycker jag.

4 kommentarer:

 1. Jag är djupt imponerad av idag, det är mycket vikt som du har gått ner på kort tid. En större viktnedgång än mer -1 kg är väldigt mycket på en vecka, ibland tar det en tid för att måtten skall komma i kapp, ibland är det tvärtom. Ingen att oroa sig för =)

  SvaraRadera
 2. Vad blev det för frukost???

  SvaraRadera
 3. Soulsister: Som jag skrev i en kommentar (här eller hos dig, kommer inte ihåg var) så börjar jag inte förrän på lördag... Fattar inte var du har fått torsdag ifrån :)

  Malin: Kul att se dig här, välkommen. Skall kolla in din blogg ikväll.

  SvaraRadera
 4. Hej hopp!

  Tänkte på en sak, enligt boken ska man ju börja lägga till varma grönsaker 4:e dagen ska inte det ingå i upptrappningen då undrar jag? Jag känner att det är en lagom takt att öka på så som jag gör, man ska ju få i sig all mat också :-) men det är säkert olika från person till person :-)

  Jo jag äter pulver till 2 mellis och sen till kvällen + 2 mål lagad mat.

  Ja du har verkligen något att se fram emot :-) jag kokar min kyckling och lax och kryddar på den lite sen, hur gott och enkelt som helst.

  Kram!

  SvaraRadera