söndag 14 december 2008

Sista dagen för tävlingen

Idag är sista dagen att tävla. Om man inte vill ha något själv så kanske det vore en bra julklapp? Halsbandet kommer att skickas till vinnaren under nästa vecka, så det är gott om tid till julafton!

Invägningen idag var lika deprimerande som igår, upp 0,1 kg. Sammanlagt +1,3 kg sen upptrappningen startade för 8 dagar sedan. Men jag är inte lika illamående och mätt hela tiden nu, som jag var i slutet av veckan. Inga bönor igår :) Fortsätter utan bönorna men skall prata med dem på XV i morgon angående svårigheten att få ner kvällspulvret.

Idag kommer mina föräldrar och "styvmormor" på middag, det blir trevligt. Kycklingfilé (som vanligt) och sallad. Jag har redan köpt låda 2 av 2 kg kycklingfilé, de går åt som smör.

Slappar lite här nu och löser korsord, men snart skall jag ta itu med dagens att-göra-lista. Posta julkorten, göra köttbullar till julafton, röja så att jag inte skäms när middagsgästerna kommer är några av de saker jag skall göra.

Jag önskar er alla en trevlig tredje advent med denna söta bild jag fick i ett email häromdagen.

4 kommentarer:

 1. Ag ska skriva mina julkort idag =)

  SvaraRadera
 2. Otrolig söt katt =) Funderar ibland på om det är så min vovve tänker. Skönt att du inte är lika illamående längre.

  SvaraRadera
 3. Söt katt! Själv orkar ja inte göra ett dugg mer idag, ska nu ta igen mig efter dagens bravad: barnkalas. Suck.....tur det bara sker en gång/år!

  Ha en finfin kväll och hoppas filén smakar!

  SvaraRadera
 4. Tack alla! Ja, illamåendet kan ha berott på de gröna bönorna, får se vad de säger på XV ikväll. Filéerna smakade utsökt som vanligt och uppskattades av gästerna. Fantastiskt tycker jag att de kan bli så goda, helt okryddade lägger jag dem på grillen, och sedan kryddar man bara lite efteråt. Saftiga och fina blir de!

  SvaraRadera