fredag 19 december 2008

Tjejlunch

Tredje dagen i rad som jag vaknar hysteriskt tidigt. Får använda helgen till att återställa min sovklocka till mer normala tider (fast de flesta av er tycker säkert inte att mina vanliga tider är normala...). Vågen var snäll idag, -0,4 kg. Har det vänt nu? Vi får se.

Idag skall vi ha tjejlunch här hos mig. Vi brukar gå ut tillsammans ibland, men nu har vi inte gjort det sen före sommaren, p.g.a. min pulvring. Hos oss är vi 3 tjejer och hos systerföretaget i samma hus är de 4 tjejer. Idag har vi löst det så smart att de andra ringer till en lunchrestaurang och beställer mat och så hämtar de den och så äter vi alla hemma hos mig. Själv så äter jag min egen mat, så slipper jag fundera på vad jag skall välja och frestas att beställa pizza eller nått annat gott. Innan jag går till jobbet idag skall jag duka för 7 personer. Eftersom jag bara har 2 stolar till mitt köksbord, och 2 klappstolar i förrådet, så skall jag låna 3 av grannen. Tur att man har grannar ibland! Vi har varandras nycklar, så jag går bara in på lunch och lånar 3 st och lämnar tillbaka dem när vi är klara. Smart (givetvis har jag kommit överens med grannen om detta).

Finns det någon läsare från Borås här som kan tipsa om ett bra ställe att äta en söndag? Bra mat för 2 st på Xtravaganzas halvfart, d.v.s. gärna sallad eller ett ställe liknande det vi har i Göteborg som här heter Mongolian Barbeque (finns i restaurang Bamboo), där man själv väljer råvarorna som kocken sen steker ihop)? Jag skall ju åka till Borås på söndag och träffa mailkompisen E från Stockholm, och vi skall äta lunch tillsammans.

4 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att det har vänt nu=) Lät som en kanonbra lösning på en tjejmiddag. Ha det så trevligt.

  SvaraRadera
 2. Har ingen aning om hur restaurangutbudet ser ut åt ditt håll, men jag är glad att det är - på vågen!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Yes yes! Nu har det vänt! =) Hoppas du hittar nån restaurang, annars kan du ju testa denna sida:
  http://www.tablefinder.com/swe/Restaurants/Country/Sverige/

  SvaraRadera
 4. Malin: Tjejlunchen var jättetrevlig. Tyvärr så ville de inte att jag skulle lägga ut några bilder...

  Soulsister: Jag tror att vi har 2 restauranger på gång, vi får se vilken det blir.

  Sofia: Den sidan du angav har inga restauranger i Borås alls. För liten stad för en så tjusig tjänst. Finns bara för Stockholm, Göteborg och Malmö. Men tack ändå!

  SvaraRadera