onsdag 17 december 2008

Uppe tidigare än tuppen!

Vaknade 4 idag. Hade kunnat somnat om men jag gick upp. Dels för att jag har lite kvar att röja före städarna kommer idag, och dels för att jag vill vara på jobbet kl 6 och få lite gjort innan resten kommer. Det är mycket nu...

Borde sätta mig på moppen efter jobbet och åka till Netto och köpa kycklingfilé. De har extrapris på den kyckling som jag brukar köpa (Guldfågeln 2 kg i vit låda), men jag vet inte om jag har ork att göra det. Vet att jag kommer att vara jättetrött i kväll när jag gick upp så tidigt.

Tack för alla härliga, roliga, uppiggande och peppande kommentarer! När någon skriver en kommentar så får jag mail via gmail. Då plingar det till i min dator och även om jag ligger på soffan och kollar på TV så går jag genast och kollar, nyfiken som jag är. Att ni bemödar er med att skriva en kort rad betyder så oerhört mycket!

Viktkurvan har inte vänt än, men idag var det i alla fall "bara" +0,1 (inte +0,6 som det var igår). Det kanske är på G? Håll tummarna!

8 kommentarer:

 1. Det är så himla kul med kommentarer och inspiration från andra som går igenom ungefär samma sak. Ja, snart vänder det.. =)

  SvaraRadera
 2. Inspiration betyder mycket. Kommentarer betyder att man inte skriver för "döva öron". Peppning är livsviktig!!

  SvaraRadera
 3. Klart du e på G! Jisses, närmre -30 kg är verkligen till att vara på G!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Lena!!

  Kom att tänka på dig när jag städade så jag var tvungen att ta en paus och sätta mig här och skriva till dig :-)

  Kom på en liten ide, kanske du kan ta med dig någon som har "bra 3D seende" *ler* och gå till affären och leta en skål som symboliserar din knytnäve, på så sätt kan du ju mäta maten genom att lägga den i skålen så du slipper stå och väga.

  Smart va? *ler*

  Back to cleaning! Måste passa på när lillbäsen sover :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Ja jag håller alla tummar o tår jag kan! =) Lycka till.

  SvaraRadera
 6. Hade inte fått ngt mejl om din kommentar så hade missat den =) Så kul med folk skriver. Jag menade layouten till uppsatserna vi hade skrivit =) Uppsatserna blev på cirka 60 sidor tillsammans så det blir mycket text och kolla igen så alla diagram och typsnitt och så stämmer.

  Joseph kommer från Indien =) Han kom hit från utbytesstudent för cirka 4 år sedan och sedan bestämde sig för att stanna för cirka två år. Men det är en kamp att lära sig svenska, men han börjar bli ganska duktig nu tycker jag. I alla fall på vardagssvenska och ord, men kanske inte på grammatiken. Men den kommer den också.

  SvaraRadera
 7. Jadå, det vänder snart. Misstänker att jag antagligen kommer få ett plus denna veckan också...

  SvaraRadera
 8. Soulsister: Det var ju inte jag som skulle vara på G utan min viktkurva :) Tyvärr är jag inte nära -30 längre, utan det är nu -26,8. Men jag är nöjd ändå!

  Thean: Himla bra idé. Testade följande när jag var hemma på lunchen: Jag fyllde ett litermått med 6 dl vatten och så stoppade jag ner knytnäven i den. Lite svårt att veta var knytnäven slutade, men det verkade bli 2 dl vatten jag trängde undan ungefär (märks det att jag är ingenjör i botten?). Tog en liten skål och kollade vad den rymde och det var ca 2 dl. Fyllde den med sparris och morot (lite svårt då det var fryst och sparrisen inte ville passa i skålen), men det stämde ungefär med vikten. Fast det är enklare att väga...

  Emma: Tack så mycket!!

  Malin: Kul med lite mer info :) Layout är kul, tur det för jag har jobbat med samma typ av uppgifter i snart 14 år på detta jobbet. Det måste vara svårt att lära sig svenska... Men kul att lära sig ett nytt språk!

  Sofia: Hoppas, hoppas, hoppas. Veckovägning i morron, inga roliga siffror so far...

  SvaraRadera