söndag 21 december 2008

Vintersolstånd

Idag kl 12.04 UTC (13.04 svensk tid) befinner vi allra längst bort från solen. SEN VÄNDER DET!! Det är värt att fira. Hatar att det är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem. Som tur är ser jag lite dagsljus varje dag eftersom jag går hem och äter lunch, men oftast är det så grått så man inte märker att det är dagsljus...

Igår gjorde jag massa julgodis (Musligott) som jag skall ge bort till folk som jag hälsar på i jul. Jag har letat och letat efter någon typ av glasburk eller liknande, men hittade bara alldeles för dyra sådana. Så jag köpte helt sonika några lunchboxar som jag klädde med folie, då kan mottagaren använda lådorna sedan.


Visst ser det läckert ut?

Sen slog jag in dem i fina paket. Eftersom jag själv inte tål de flesta julblommor så är detta ett bra alternativ att ge bort.


Idag skall jag ta tåget till Borås och träffa min mailkompis E från Stockholm. Hon kommer från Borås-trakten och är hemma över jul hos föräldrarna. Vi har sedan den 6 augusti i år skrivit 229 mail mellan oss, och det är inga korta mail vi pratar om. Det skall verkligen bli kul att äntligen få ses öga mot öga, även om det bara blir ett par timmar. Sedan så kommer söta bror och hämtar mig för middag hos dem. Egentligen skulle jag gå från stan till dem, det är tydligen inte långt, men jag har inte den blekaste aning om ens åt vilket håll de bor, så Jonas tyckte att det var enklare om han hämtar mig. Sen är han snäll och kör mig till tåget också. Jag har bara varit i Borås centrum en eller två gånger, så det skall bli kul att se vad det är för håla de bor i :)

Jag vill också passa på idag att önska alla mina läsare en God Jul och ett Gott Nytt År 2009! Katterna instämmer. Som jag har berättat tidigare så hade mamma och jag väldigt roligt när vi tog ovanstående kort, det tror jag inte katterna instämmer i... Så här blev alltså slutresultatet, lite bättre bakgrund än den första jag la upp.

2 kommentarer:

 1. Vill passa på att önska dig en riktig God Jul och ett Gott Nytt År också!!!! Kram Jenny

  Ska också börja pulvra igen efter nyår eftersom jag känner att jag tappat greppet lite. Jobbar ju heltid nu och då krävs det ju än mer planering med matlådorna så det ska jag använda mina kanske 4 veckor eller vad det nu blir på pulver till att verkligen lägga upp en bra plan, så det så :-)

  SvaraRadera
 2. Tack desamma! Jättefint julkort du gjort!
  Jag brukar också göra en massa godis o ge bort, men i år avstod jag från allt bakande...orkar inte + det blir för svårt att motstå att äta själv...

  Nu ska jag återgå till nattjobbet
  kram

  SvaraRadera