lördag 20 december 2008

Slö morron

Idag vaknade jag 7.45. Men ni behöver inte vara oroliga för att jag har blivit sjuk eller nått... somnade på soffan vid 22, vaknade 01 och var uppe till 04. Därför vaknade jag så sent :)

Idag är jag straffad för min promenad igår. Är väldigt stel i hela kroppen, det kändes verkligen att det inte var någon vanlig promenad utan jag släpade på en vagn med 12 liter mineralvatten. 12 liter = 12 kg. Mysko. Jag "släpar" ju på 27 kg mindre nu, hur kan jag bli så fruktansvärt trött och få så himla ont av att dra en vagn som väger 12 kg?? Livets mysterier.

Idag skall jag handla all julmat som garanterat inte kommer att finnas i min julklappskasse från jobbet, den får vi på tisdag. Allt jag är osäker på måste jag handla efter jobbet på tisdag, jag och alla andra galningar som är ute i sista minuten. Det är ju bara 12 dagar kvar tills jag börjar pulvra igen, så jag vill inte ha massa överflödig mat kvar här då.

Det lockar inte att gå ut. Det är grått och mörkt och det regnar. Typiskt Göteborgsväder :)

Hoppas ni andra får en bra dag, stressa inte för mycket!!

3 kommentarer:

 1. Nej, det var nog jag som hoppades för mycket :-) Det är ju trots allt två vardagar innan julafton, kanske de delar ut på helgen om julafton är på en måndag?

  SvaraRadera
 2. Hmm... tolv kilo är väldigt mycket. Jag har inte noterat om du skriver om nån särskild träning, utan du promenerar och så? Jag kan verkligen rekommendera att du testar på gymträning för att stärka dina muskler. Kanske i nån trevlig tjejgrupp som jag själv går i en gång i veckan =)

  SvaraRadera
 3. Vendela: Jag tror inte de delar ut på helgerna oavsett när julafton infaller.

  Sofia: Jag brukar träna på XV:s gym en gång i veckan, eller mer sällan om det inte funkar. Jag har en vänsterarm som är opererad 8 ggr, en högeraxel som är paj, ischias i ryggen och 2 trasiga fötter. Detta innebär att när jag har varit på gymet så kan jag inte gå/röra mig på flera dagar. Promenerar jag så funkar det bättre. Jag har fått vissa övningar av min sjukgymnast som jag gör med gummiband jag fäster i en stängd dörr, så så stärker jag mina muskler.

  SvaraRadera