fredag 16 januari 2009

Blogaward

Jag har idag fått mitt livs första Blog Award, från Soulsister. Tackar ödmjukast!!


Nu skall jag nominera 7 st... och ingen av dem som Soulsister nominerat... Svårt, men det får bli:

Höjd livskvalitet - Sara
Min egen lilla värld - Jenny
Mot ett smalare liv - Malin
Theans blogg
Att halvera sin vikt - Jenny
Hälsowannabe - Sofia
Xtravaganzabollen

Kom hem för en stund sedan, har varit och tränat på XV, och köpt pulver för 2 veckor. Passade på att köpa mycket eftersom jag tog moppen. Det är tungt att bära och långt till bussen annars. Fy katten vad kallt det var att köra! Det står bara -5°C på termometern, men jag kan meddela att fartvinden gör en hel del! Hade på mig överdragsbyxor som jag köpte 2001 när jag gått på Modifast i 3 månader. Kan väl säga att jag bara använde dem den säsongen... Vägde nog då när jag var klar lika mycket som jag gör just idag. Alltså fortfarande drygt 20 kg kvar. Byxorna var skitdyra och jag var lite sur på¨mig själv för att jag bara kunde använda dem 1 vinter. Men nu kan jag hade dem igen :)

Min coach frågade mig idag när jag var nere på denna vikten senast, och bortsett från 2001 så måste det ha varit mer än 20 år sedan. När jag bodde i USA 1989-1991 så var jag inskriven på Weight Watchers där. Jag vet att jag vägde mer än 200 lbs (200 lbs = 91 kg) och nu väger jag 86. Så WOW, det var säkert på gymnasiet jag vägde som jag gör nu! Känner mig riktigt smal ju :)

Vägde i alla fall in mig på XV idag, och den officiella vikten är nu minus 31,9 kg. Mycket mer än hemma (nåja, 1 kg), gillar deras våg. Nu skall jag INTE kolla på Let's Dance, utan se om det finns något annat på TV:n. Ha en jätteskön kväll!!

7 kommentarer:

 1. Tack för awarden =) Men vad är reglerna för denna? Blev lite fundersam när du skrev att 31,9 kg =) Minus är det väl, men bra jobbat! Nu tänker jag slappa, lite handarbete och teve. Kramar

  SvaraRadera
 2. Malin: Reglerna är enkla :) Ge awarden till 7 bloggar som du tycker är bra. Du ser vilka jag har gett den till, lite onödigt om det blir samma.

  Jag har ändrat till "minus" istället för "-". Strecket stod längst ut på en rad och siffrorna först på nästa, lätt att missa.

  Kram

  SvaraRadera
 3. "Rodnar" Gulle dig!
  Du är väl för rar! Tänk att jag har fått en award!
  Jag skickar award imorgon, tycker det är lite jobbigt eftersom alla bloggare är värda en guld medalj!
  Vi syns imorgon, jag ska snart gå och lägga mig vilket jag brukar säga ett par timmar innan läggdags:-). Jag kommer alltid i säng sent.

  SvaraRadera
 4. Tackar det ödmjukaste :-)

  SvaraRadera
 5. Hej
  Hur många minus tog du när du modifastade, kommer du i håg det? Pulvrade du bara då eller blandade med vanlig mat?
  Hälsningar Mamma Mia
  www.undermiastrappa.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Hej Lena
  Det måste kännas fantastiskt skönt för dig att kunna ha på dig dina dyra brallor igen!
  "Den som spar han har" och vi som har pendlat i vikt har ju en viss tendens att spara smalkläder som vi "ska komma i igen" :)
  Duktiga du som kämpar på med sopporna - följer dig dagligen o håller tummarna för dej! Jag har tyvärr fallit ordentligt ett par gånger under min korta period på halvfart, men när jag läser på din blog så får jag mig en tankeställare - o det är TOPPEN, för jag vill verkligen gå ner jag med.
  Inspirerande som 17 är din blog!
  Kram Maggan

  SvaraRadera
 7. Thean: Vassego :)

  Mamma Mia: Jag tog minus 25 då, på 12 veckor. Gick på Sahlgrenska och gjorde detta, då fick man inte köra mer än 12 veckor. När jag gjort det så var det bara "tack och good bye" och ingen hjälp vidare. Ingen rådgivning under tiden heller. Så givetvis gick jag upp allt och lite till... Det var bara pulver då, Modifast är en LCD-diet (ca 800 kcal/dag) medans Xtravaganza är en VLCD-diet (ca 480 kcal/dag).
  PS. Om du, när du skriver en kommentar, klickar i Namn/URL så kan du skriva Mamma Mia där istället för att det står Anonym... URL (länken till din sida) kan du också fylla i om du vill.

  Maggan: Å vad jag blir glad när du skriver att min blogg är inspirerande! Det finns ingenting som gör mig så glad! Jag är väldigt glad för att jag sparade överdragsbyxorna, de kom väl till hands igår. Nu gör jag mig dock av med alla mina tjockkläder, vill aldrig mer se dem!! Än så länge står det 2 stora plastsäckar i mitt förråd som skall skänkas till second hand, måste bara hitta någon som tar emot kläder (har inte ansträngt mig så mycket). Sen har jag en del fina kläder som jag skall försöka sälja på blocket eller tradera. Har bara inte orkat. Lycka till med halvfarten!!

  SvaraRadera