lördag 17 januari 2009

Ullared

Jag är redan uppe och nyduschad. Hade satt klockan på 5 men vaknade 4. Det blev aldrig av att jag duschade efter träningen igår, så det var skönt att duscha nu. Jag blir ju tyvärr aldrig svettig när jag tränar, för mina fötter sätter stopp innan jag blir svettig. Igår var det faktiskt så att jag gick jättefort på gåbandet, strax innan springa-hastighet, med 2° lutning i 15 minuter utan att ens bli andfådd. I våras hyrde jag ett gåband att ha här hemma och jag minns att jag var död efter 10 minuter och knappt orkade så länge.

Orsaken till att jag är upp så här tidigt är att jag skall med Sara till Ullared idag! Det skall bli så roligt! Hon kommer och hämtar mig klockan 6. Jag har bara varit där en gång tidigare i mitt liv, och det var för ca 10 år sedan. Jag åkte med hyresgästföreningen i det område jag bodde i då, så det var jag och alla pensionärer på en buss :) Det var i början av december, så alla var köpglada och köerna långa. Får inte glömma att packa ner lite värktabletter, för jag antar att mina fötter och min rygg kommer att ta stryk av allt gående. Pulver och shaker skall jag också ta med, Sara skulle också ta pulver till lunch så att vi kan luncha ihop.

8 kommentarer:

 1. Hej
  Jag har varit där för första gången i höstas. Köpte två par "håll in trosor" som jag tycker har varit jätte bra. Lycka till och jag är nyfiken på att föra vad hu har handlat.
  Mamma Mia

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är på gåbandet =) Hoppas du hittar något fint på Ullared=) Jag skulle också gärna åka dit, har aldrig varit där.

  SvaraRadera
 3. Nej ingen styrka nu.... har ju bara tränat 2 ggr. Kommer att ta styrketräningen senare, just nu räcker det med det här.
  Ha det så trevligt i Ullared idag!
  kram

  SvaraRadera
 4. Ohh sak ni till Ullared vad avundsjuk jag blev nu haha..
  hoppas ni får skitkul..
  Sist jag var där och åt soppor var de min värsta dag under hela sopp perioden så klarar du en hel dag där utan gnäll är du en power women... eller de är du ju i alla fall ..

  SvaraRadera
 5. Ha det så kul! De har bra med kläder där uppe, tänk på det!

  kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du fyndat några kläder..i små, små, små storlekar :)
  Lycka till i fortsättningen önskar Åsa

  SvaraRadera
 7. Mamma Mia: Jag köpte också 2 par, hoppas de är lika bra.

  Malin: Gillar gåbandet! En sak kan jag säga om Gekås, det är STORT!

  Linda: OK, vi blev rådda att börja med styrka direkt, men ni kanske har fått andra direktiv.

  Sara: Avis? Hehe. Usch vad jag är taskig... Inga problem med sopporna! Drack frukost en timme tidigare än vanligt och lunch en timme senare än vanligt, det gick jättebra ändå!

  Soulsister: Tackar! Köpte inte så mycket kläder, det var egentligen bara en tjockare tröja och trosor som jag behövde.

  Åsa: Nja, vågar inte fynda för små storlekar än... Vill inte fresta på ödet.

  SvaraRadera
 8. Oj, grattis än en gång. Australia var en mycket fin film tyckte jag. Skriv gärna vad du tyckte när du sett den.

  SvaraRadera