torsdag 1 januari 2009

Godmorgon 2009!

Hoppas ni inte är allt för bakfulla och trötta idag... Här vaknade vi tidigt, strax före 6, trots att jag somnade efter 1. Jag får väl ta mig en liten middagslur i eftermiddag.

Idag har jag alltså gått på helfart igen, det skall bli spännande med lite "action" när det gäller viktminskningen. Det gick ju inte så bra på halvfarten, men det VET jag beror på att jag var slappare än jag skulle kunna ha varit. Jag visste ju hela tiden att det var en begränsad tid och att jag skulle gå på helfarten igen idag (egentligen i morron). Den här omgången skall jag verkligen försöka motionera mer också, så mycket min kropp låter mig. Så fort jag är frisk från denna förkylning så går jag och köper ett simkort. Skall också kolla in om de har några "wet-west" klasser, det har jag gått tidigare och är perfekt motion för en sån som jag som har ont överallt.

Nu säger jag Gott Nytt År till alla, och speciellt de som bor i min gamla "hemstad" San Francisco (bodde där 1989-1991), för de firar nyår ganska precis just nu.

3 kommentarer:

 1. Gott nytt år =) Hoppas det går bra för dig med omställningen till helfart igen. Fina bilder på fyrverkerierna, vovven reagerade inte en gång på fyrverkerierna här =)

  SvaraRadera
 2. Malin: Det hoppas jag också, mår skit just nu men det beror bara på förkylningen än så länge. Kollar på TV i pyamas, det blir nog dagens sysselsättning.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Nope inte bakis här, drack ingen sprit igår...men är trött ändå, kommer inlägg om det sen!

  KRAM

  SvaraRadera