lördag 17 januari 2009

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter vår lilla utflykt till Ullared. Det var alltså Sara och jag som åkte, och hon kom och hämtade mig klockan 6. Vi åkte iväg i mörkret och kom fram fem kvart senare eller nått. Det var nästan helt tomt på parkeringen, bara ett par bilar. Kallt som attan var det också. När vi kom in så var vi nästan först, det var riktigt skönt. Snabbt fylldes kundvagnarna, vi gick var och en för sig åt varsitt håll. Efter 2 timmar eller nått så fikade vi lite.

Sara dricker kaffe...

... och jag dricker vatten. Jag hade druckit mitt morronpulver kl 6, alltså en timme före jag brukar. Sen shoppade vi vidare var och en på sitt håll. Vid halv 12 möttes vi igen, då var vi klara. Då hade vi så här mycket i våra kundvagnar:


Bakom oss fanns stora byttor med "torrbollar", men det har inget med oss att göra :)

Här är alla mina varor... 2.000 kr handlade jag för. OOPS. Hur kunde det bli så mycket? Endast en vara kostade mer än 100 kr... Det blev i alla fall en massa förbrukningsvaror, som tvättmedel, schampoo, balsam, tvål, tandkräm, fryspåsar, blockljus, deo, våtservetter, kattmat, torrfoder (till katterna) osv. Några klädesplagg; 8 par trosor (varav 2 "håll-in"), ett linne, en tjockare tröja, ett par prickiga pyamasbyxor och EN BH UTAN BYGLAR!! Den satt jätteskönt och kostade bara 60 kr. Det är annat än den där tortyr-BH:n jag köpte förra veckan för 350 kr!! Sen blev det lite smått och gott som 5 necessärer (alla olika storlekar), 2 kokböcker (sushi och thai-mat), badskum, nackkudde för badkaret, reseflaskor för t.ex. schampoo, hårsnoddar, hårspännen, kalligrafipennor och en konstgjord orkidé. Ganska mycket alltså. Jag har lovat Sara på heder och samvete att inte avslöja hur mycket hon handlade för :) Kan bara säga att det var mer än mig...

Allt är nu uppackat och inplockat. Så här såg min köksbänk ut innan, och då är inte allt uppackat och mycket syns inte bakom de andra sakerna...
Pulvringen gick bra, lunchen "åt" jag samtidigt som Sara körde. Det var ett litet konststycke att blanda drinken i full fart, men det gick jättebra. Mitt humör var på topp hela dagen och jag fick nästan ingen ischias alls.
Allt som allt ett mycket trevligt äventyr, och inte sista gången hoppas jag. Det var jättemysigt att träffas ordentligt denna gången (vi har ju setts en gång tidigare, på rosa-bandet-dagen, men det blev bara ett kort möte) och vi hann verkligen tjöta :) Tack igen Sara!!

8 kommentarer:

 1. Låter som en kanondag =)Så roligt med bilder.

  SvaraRadera
 2. Hej Lena
  Avundsjuk på dig o Sara - jag älskar att gå på Gekås, men de drygt 20 milen gör att det inte blir av så ofta. Måste bara få säga att du såg verkligen smal o fin framför "torrbollarna" :)
  Ha en skön kväll
  Maggan

  SvaraRadera
 3. Malin: Kul att du gillar bilderna. Går ofta inte långt utan min kamera :)

  Maggan: Jag vet inte hur långt det är från Gbg-Gekås med det tog nästan en och en halv timme att köra. Tack så mycket! jag tycker också jag ser smal ut där. Skitkul!!

  SvaraRadera
 4. Jag kan lova att det var en kanondag! Lena jag hittar inte Lasagne receptet, jag vill länka den från min blogg.
  Jag skickar bilder på lasagnen så kan du lägga upp dom.

  Tack för en ljuvlig dag!

  SvaraRadera
 5. Sara: Jag har precis lagt upp det och redan snott bilden från dig...

  Tack själv :)

  SvaraRadera
 6. Låter som ni haft det bra... Och vad roligt med lite bilder på er lilla resa :-)

  kram

  SvaraRadera
 7. Så jätteroligt att se bilder från er shoppingdag! =) Du såg verkligen smal ut på bilderna må jag säga, om jag jämför med "före" bilderna du lade upp för en tid sedan. Och "efter"bilden i samma inlägg gjorde dig verkligen inte rättvisa (stor påsig t shirt) =)
  ps. jag har också en konstgjord orchidé, väldigt praktiskt, det är så jobbiga blommor annars. En hel vetenskap att sköta dem!

  SvaraRadera
 8. Oh va ja längtar tillbaka! Det är rena paradiset! Tar dock liiite längre tid för mig att köra dit...

  SvaraRadera