tisdag 27 januari 2009

Träningsverk och vägning

Jag vägde mig på XV igår och vågen visade på -34,3. Av någon anledning ligger den vågen ca 1 kg "före" min, trots att jag väger mig på morgonen härhemma och där väger jag mig på eftermiddagen. Jag hade ju 1,3 kg högre startvikt hos dem än vad jag hade hemma. Mysko. Men det är enligt min våg jag räknar delmålen, så jag är inte så nära -35 som man kan tro (1,4 kg kvar). Sen är det inte så himla långt kvar till 79,9 (4 kg), och det känns verkligen främmande. Att det skall vara en 7:a först i min vikt. Det är nog gott och väl 23-25 år sedan...

Ikväll kommer mina föräldrar och hämtar mina säckar med kläder. Det skall bli skönt att bli av med dem av flera orsaker. Först och främst vill jag aldrig se dem igen och sedan tar de upp nästan halva förrådet. I morgon kommer städfirman och städar, så det är bra om de är borta då. Det innebär också att jag har att göra ikväll, röja undan allt så att de kan städa. Jag fattar inte varför jag aldrig kan klara av att hålla ordning! Mitt skrivbord ser alltid ut som ett slagfält och när det är nystädat så springer katterna omkring som galna på det. Det är inte så ofta det går eftersom det nästan alltid är fullt med papper, böcker, korsordstidningar och andra tidningar.

Efter 5 långa promenader under 4 dagar måste jag erkänna att jag är väldigt stel i kroppen. Och så har jag träningsverk i midjan av alla ställen! Hur kan man få träningsverk i midjan av att promenera? Fötterna är lite stela och jag har lite ont i dem, men det brukar bli bättre så fort jag sätter igång och går. Ryggen gör också ont, men inte som den brukar. Bättring på väg? Hoppas det! Är mycket spänd på provresultaten som jag får i eftermiddag. Nu har jag soppa hemma för 2 veckor, så jag hoppas inte jag måste sluta med dem. Håll tummarna!

11 kommentarer:

 1. Håller tummarna för levervärdena! Du är så himla duktig, den dära 7 kommer snart både för dig och mig. Kram

  SvaraRadera
 2. Du gör rätt i att följa 1 våg. Tjohooo snart har du en 7 i din vikt, grattis i förskott!
  Som du har tränat så kan jag förstå att du är stel, det är väl bra att även midjan är stel. Det betyder att du använder hela kroppen när du går:-).
  Provsvaren blir säkert bara en positiv överraskning!

  SvaraRadera
 3. Det där med att vågarna visar olika kan bero på att de drar av vikt för kläderna, ca 1-1,5kg?

  SvaraRadera
 4. Hejja dig!!!

  Du e en sån inspiration!!!
  Nu e du inne på vecka jättemycket. å jag "bara" på vec)ka 4 (Klev in i vecka 4 idag... Jag bara FATTAR INTE hur du klarar av sopporna så länge! Det e faktiskt helt otroligt! Jag e så imponerad!!
  Jag kan inte ens tänka att jag kunde hålla på å soppa så länge... så jag tar en vecka i taget. men du peppar verkligen med din envishet. Tack för det!

  SvaraRadera
 5. Låter ju toppen! Snacka om att vara envis. =) Håll ut så ska det gå bra för oss allihopa ska du se.

  SvaraRadera
 6. Malin: Tack för tummarna! Kram

  Sara: Jag följer min våg när det gäller delmålen, men slutmålet skall sättas på deras våg :) Kram

  Emma: Men om de drar av vikt för kläderna och jag väger mig utan kläder så borde det ju bli samma. Hemma väger jag mig på fastande mage och där med 3 mål i magen, så det är lite konstigt att jag väger mindre hos dem. Fast ibland väger jag mer...

  Anna: Som jag skrev i din blogg: Tack så jättemycket för denna och den förra fina kommentaren. Du sätter lite press på mig... Tänk om jag inte lyckas nu när du hejjar så mycket på mig :) Är jag envis? Kanske, har aldrig tänkt på mig som sådan. Jag tänker mest på mig själv som lat. Fast för en som har blivit biten av latmasken så har jag promenerat väldigt mycket sista tiden :)

  Saphire: En till som tycker att jag är envis... Vad kommer detta ifrån? Oh shit, ännu mera press :) Ni är för härliga allihop!!

  SvaraRadera
 7. Hejsan
  Du jag kan säga att det är en superduper känsla att när man kan se 79 på vågen. Den dagen som det stod 80 var jag som et enda leende. Jag behöll det för mig själv hela den dagen och sa det inte till någon. Det kändes lite heligt för mig. Nu står den på 78,8Aldrig skall jag väga mer än vad jag gör i dag.
  Ju lättare man blir i kroppen ju mindre pressar man på lederna och musklerna runt omkring gör att vi orkar mer. Så promenader länar sig i läääännnnnngden.
  Kram Mamma Mia

  SvaraRadera
 8. Åhh vad kul för dig Lena, snart en 7:a med i din vikt!!! Du är så himla duktig, att du kämpat på så himla länge!! Du är verkligen en inspiration!! Kämpa på nu!! Det är inte långt kvar tills du är där!!=) Heja heja heja!!

  Många kramar

  SvaraRadera
 9. Grattis till minskningen! Du är jätteduktig!! Att du klarar att hålla igång så mycket med bara "soppor" Får du aldrig blodsockerkänningar??? Hoppas dina prover är bra. Ha en trevlig kväll.
  Eva :)

  SvaraRadera
 10. Du ska se att vipps är det en 7:a på vågen! O japp, man kan få träningsverk i heeela kroppen av att "bara" promenera! Det är bra och skonsam motion o spänner man dessutom magen när man går tar det ännu bättre. Så tillåt dig att vila någon dag o sen på det igen!

  Hejja hejja hejja dig!!!
  KRAM

  SvaraRadera
 11. Mamma Mia: Å vad jag lägtar :) Jag kommer inte att kunna hålla tyst om när jag passerar den gränsen. Den är nästan lite magisk. 89,9 passerade jag ju (både på väg ner och upp) när jag gick på Modifast. 99,9 var också speciellt, 2-siffrigt. Men 79,9 har jag inte vägt på hur länge som helst!! Kram

  Anna: Tack för hejjandet, jag hejjar verkligen på er andra också!! Kramar

  Eva: Jag har inga som helst problem med sopporna. Visst jag är lite hungrig ibland, speciellt på kvällen. Äter ju min sista soppa vid halv 6, så fram mot 9-10 är jag hungrig. Men jag går och lägger mig senast 10, så det är ingen fara. Jag lider inte av att vara hungrig, finner någon pervers njutning i det. Då vet jag att det händer något!! Jag har inga som helst blodsockerkänningar om jag inte väntar flera timmar med soppan efter det att jag borde ätit.

  Soulsister: Vet inte om jag spänner magen direkt, men nått har jag gjort i alla fall. Har inte promenerat idag, men i morgon blir det simning. Så en vilodag blev det idag. Hejja dig också! Kramar

  SvaraRadera