söndag 11 januari 2009

Lite bilder

Först en bild på min ny stepper, på begäran. Den går alltså upp och ner och åt sidorna litegranna, sammtidigt... Så kan man hålla i snörena också och träna armarna.


Sen kan jag stolt meddela att jag nu kommer i f.d. kollegans ärvda jeans, storlek 44. Började med storlek 54/56... Så här ser jag ut idag, ber om ursäkt för taskig friss...

Och bara för att friska upp minnet, så här såg jag ut på min födelsedag i somras. Jag får ångest av bilderna, men som min kära syster sa idag "det är inte du". Nej, känner verkligen inte igen mig på nedanstående bilder. Usch vad jag såg ut!!!

13 kommentarer:

 1. Vilken skillnad =) Duktig du har varit. Stegmaskinen såg fin ut, min har tyvärr inte gummiband. Men jag köpte min för ett par år sedan.

  SvaraRadera
 2. Ja vilken skillnad!! Du är duktig du! Hur tycker du att det funkar att gå på soppor igen då, nu andra gången? Vet många som tycker det är svårt att köra en andra gång.
  MVH
  Marlene

  SvaraRadera
 3. Hej igen!

  Jag vill gärna ha dina recept
  du kan skicka dom till:
  Malle47@hotmail.com
  MVH
  Marlene

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Kul att se dina före och efter bilder! =) Jag ska ta ny bild på mig och lägga upp inom snar framtid =)

  SvaraRadera
 5. Malin: Tack så mycket. Gummibanden är nog bra när man väl får in balansen... Har lite taskig balans, så vi får se vad som händer.

  Malle: Tackar. Det funkar alldeles utmärkt, som att komma "hem". Inga problem alls alltså. Tack och lov för det. Fast jag var väldigt inställd på att det skulle bli en period till, det kanske hjälpte.
  Recepten är skickade.

  Sofia: Jag har visat hemskebilderna ett par gånger tidigare, tillsammans med (då) nya bilder. Alltid lika hemska att titta på.

  SvaraRadera
 6. Grattis till byxorna!!
  Jag har oxå "nya ärvda byxor" på mig i dag. Det ger ju "mer" smak på nya kläder.
  Mamma Mia

  SvaraRadera
 7. Hej Lena!
  Du är såååå duktig!
  Jag är tyvärr en sådan som "tjuvläser" allas bloggar och är urdålig på att kommentera! Ska skärpa mig. Har själv gått ner 20 kg med XV och skulle ta de sista kg med helfart med start 1/1, men min mage slår bakut - troligtvis gallan.Har gjort 2 försök nu. Jag får nöja mig med halvfart o ta de sista kilona!
  Dina bilder talar för sig själv - det är inte sant att det är samma person. Helt fantastiskt!
  Kram Maggan ;)

  SvaraRadera
 8. ja vilken skillnad. Du ska vara jätte stolt över dig själv.
  Konstigt det där att man inte känner igen sig själv...det kom ju inte över en natt precis.
  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Mamma Mia: Visst är det en skön känsla? Speciellt som om man har provat plagget ifråga ett par gånger tidigare och det inte har passat.

  Maggan: Grattis till din viktnedgång! Synd att du inte kunde ta de sista, men gallsten är tydligen ganska vanligt när man går på pulver. Ta hand om din mage!!

  Linruz: Jag ÄR stolt :) Det är väl inte så konstigt att man inte ser det, egentligen. Man har ju skygglappar som gör att man inte ser. Men nu ser jag skillnaden, och det har jag gjort tidigare under denna resan också.

  Kramar till ALLA :)

  SvaraRadera
 10. Hej! ville bara tala om att jag lever och nu är tillbaka =) Vart har du köpt stepmaskinen någonstans? Den ser vettig ut, vad kostade den?

  SvaraRadera
 11. Bollen: Netto hade den i sitt sortiment förra veckan, finns troligen inte kvar nu. 299 betalade jag.

  SvaraRadera
 12. WOW! Applåder för ditt slit!

  SvaraRadera
 13. Gud vad duktig du är Lena, vilken skillnad, jag var ju med på kalaset :-)
  Hoppas du mår bättre nu, själv har jag lite ont i huvudet, men vi har precis kommit hem från ett kalas.
  Vi ses på tisdag.
  Malin

  SvaraRadera