söndag 25 januari 2009

Promenad idag också

Tog mig en härlig promenad 6.30 idag också. Gick exakt samma väg idag, fast på 68 minuter istället för 70. Idag gick jag med 120 steg/min mot gårdagens 115. Kanske för att det inte regnade idag?

Nu har jag duschat och sitter och löser lite korsord. Alltså en perfekt söndagmorgon :) Strax efter lunch bär det av till stora staden, då syster och jag skall på bio (Australia). Skall bli kul att se lillasyster, har inte sett henne sedan Annandagen då vi var hos hennes mormor.

Upptäckte när jag gick i morse att min jacka har blivit väldigt lång... Jag har ju krympt så det är ju därför. Kollade på bild jag la upp här på bloggen i oktober, då jag precis köpt jackan. Då slutade den halvvägs ner på låret. Nu går den till knäna. :)

Får se om något mer av projekten jag skrev om igår blir av idag. Det skulle väl vara att sortera papprena då, lika bra att göra det när jag betalar mina räkningar ikväll. Sen har jag bara 2 projekt kvar (tills jag kommer på nya).

Ha en skön söndag!

4 kommentarer:

 1. Härligt med promenad, fast det var tidigt du var uppe en söndag ;) Jag ska också ut på promenad nu, ska bli skönt. Läste att du också har krympt - ja det är en stor räddning att se att kläderna "blir för stora" även om vågen står still. Grattis o kämpa på!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Du får jätte gärna lägga till mig på din lista här på bloggen!!!

  Vad duktiga vi är min våg visade under 70 idag på min veckovägning 69,0!!! Har snart nått mitt första mål på 68 och det nya slutliga målet kommer efter delmålet att sättas till 65!
  Ha en trevlig dag!!!

  / Sandra i Linköping

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har också tänkt se Australia, du får gärna skriva om du tyckte den var bra (men avslöja inte för mycket handling) =)

  SvaraRadera
 4. Emma: Tack så mycket, och kämpa på du med :)

  Sandra: Jag lägger upp en länk. Grattis till nedgången! Du har inte mycket kvar tills du är klar :)

  Sofia: Jag skriver i nästa inlägg (som jag skall skriva nu...)

  SvaraRadera