onsdag 7 januari 2009

Upp å jobba!

Det skall bli skönt att gå till jobbet idag, nu har jag varit ledig/sjuk för länge. Jag har det kanske lite lättare än er andra, eftersom jag oftast är uppe samma tid oavsett om jag skall jobba eller ej.

Gårdagen var lat till en början. Löste massa korsord och slappade. Vid 14-tiden vandrade jag iväg till kompisarna J & M och där stannade jag i ett par timmar. Jag fick se bilder på deras nästa katt, som föddes igår. De har redan en katt och en hund, så nu blir det rena rama menageriet där. Fast tidigare hade de 2 hundar och 2 katter... M hade inte sett mig sen i somras, det var kul... Hans reaktion: "vart har Lena tatt vägen?". :)

Det blev några steg igår ändå, 10.407 varav 8.059 snabba på 73 min (110 steg/minut). Gott att komma ut och röra på sig lite. Så fort min hacke-hosta släpper skall jag köpa årskort på simhallen och börja simma. Mailade dem för en vecka sen och frågade om de hade några våtvästklasser i vår och fick till svar att det var Life (gymmet) som hade dem. Måste kolla om det innebär att jag måste ha årskort på gymmet för att gå på våtväst, då snackar vi inte några 1.200 kr/år utan snarare 3.500... Det är det inte värt!

Angående tuggummi som jag tydligen (nästan) gick ur ketonfasen av: Jag testade i förrgår med 2x3 tuggummi, alltså 2 st 3 ggr (efter varje pulvring) och var fortfarande i ketonfasen på kvällen. Se tuggade jag 2 på morronen och testade några timmar senare, och då var stickan mer ljusrosa än mörklila. Inte bra. Nu är den mörklila igen. Skall vänta några dagar och sedan gör jag ett test till. Ger mig inte :)

1 kommentar:

  1. Det låter konstigt att man måste vara medlem i Life för vattengymnastik. Jag är medlem i Life jag ska höra om de känner till det men jag har aldrig sett att de har någon vattengymnastik i deras upplägg.

    SvaraRadera