måndag 2 februari 2009

-35 kg!!

Eller rättare sagt -35,4 kg visade min våg på i morse!! Å vad jag är glad! Nu har jag i stort sett samma BMI som jag har gått ner, 35,1. Det innebär att jag idag har passerat -15 i BMI eftersom jag började på otroligt hysteriska 50,2. Inte klokt om man tänker efter. Nu är nästa mål 79,9 kg och dit är det 2,3 kg så det tar ett tag.

Måste bara visa er min söta högtalare som jag köpte på MediaMarkt för ett par veckor sedan. Jag har nämligen blivit väldigt duktig på mental träning, lyssnar varje kväll när jag går och lägger mig. Hoppas verkligen man absorberar nått när man sover, för jag somnar varje gång. Igår satte jag på spår 8 och jag vet att jag hörde det och början på spår 9, men sen sov jag. Missade alltså resten av spår 9 och hela spår 10... I vilket fall som helst är detta en liten högtalare som kopplas till mp3-spelaren. På den vänstra bilden så är den ihopfälld och på den högra öppnad. Vet inte varför de har gjort så, öppnar man den inte så är det precis lika bra ljud... Man laddar den via USB-kontakten i datorn, så man behöver inte några batterier (de hade inte fått plats någonstans). Ville ha en högtalare då jag visste att jag skulle somna om jag lyssnade i sängen och jag vill inte sova hela natten med hörlurar och sladd på. Räcker att jag sover med mina läsglasögon :)

Jag fattar inte var tiden tar vägen... Idag är det måndag igen, det var ju fredag alldeles nyss! Idag skall jag iväg på magnetröntgen av ryggen, det skall bli spännande. Sen skall jag ringa och be att få en telefontid hos läkaren, så får vi se vad domen blir.

Idag grattar jag kusin Putte som fyller år. Han läste min blogg i början, vet inte om han gör det fortfarande. Grattis i så fall!!

Lillasyster ställde in besöket här igår, så jag slappade ännu mer på eftermiddagen. Läste bloggar, löste korsord och kollade lite på TV. Underbar! Nu är det nya friska tag och ny arbetsvecka.

19 kommentarer:

 1. Grattis på -35 kilosdagen!!!
  Tycker inte det var länge sedan jag grattade de 30. Tur att inte åren går så snabbt som kilona rasar LOL Kram

  SvaraRadera
 2. G R A T T I S ! ! ! ! !

  Fantastiskt!
  Imponerande!

  KRAM
  Anna

  SvaraRadera
 3. Grattis Lena!! -35 kilo! Du är så duktig.

  Jag tycker att du gör helt rätt i att du satsar på promenaderna och du är ju såå duktig med dem också. Sedan simmar du ju också =)
  Ha en underbar dag! Kram

  SvaraRadera
 4. STORT Grattis tjejen! Du e verkligen ihärdig o duktig!

  kram

  SvaraRadera
 5. Kanonbra jobbat!
  Vilken prestation!

  SvaraRadera
 6. Mamma: -30 var det den 12/1, så det är faktiskt inte så länge sedan... Kram

  Anna: Tackar! Kram

  Malin: Tack! Ha en skön dag du med :) Kram

  Soulsister: Tackar! Jag kallar mig envis :) Kramar

  Chrissan: Tack så mycket. Jag länkar till dig :)

  SvaraRadera
 7. Jenny (Fettkampen)2 februari 2009 14:23

  Jösses...så duktig du är...STORT GRATTIS

  SvaraRadera
 8. GRATTIS! Jag smygläser din blogg =)

  SvaraRadera
 9. Jenny: Tack!! Kram

  Saga: Tackar! Å en till "ny" läsare som her sig tillkänna! Sånt tycker jag är kul.

  SvaraRadera
 10. Hej Lena
  Hur gick det på röntgen?
  Mamma Mia

  SvaraRadera
 11. Hej Lena
  Hur gick det på röntgen?
  Mamma Mia

  SvaraRadera
 12. Jösses Lena!! GRATTIS, fy fan vad du är bra!=)..Inte mycket kvar nu, slutspurten! Heja heja heja! Såå imponerad av dig!!

  Många kramar

  SvaraRadera
 13. Grattis, gud va roligt att höra :-)
  Kollade in sidan du tipsade om, hon var verkligen duktig! Tänk om en annan kunde få till så där fina :D Nej, dom skulle man nog inte våga äta hehe..
  Hoppas du haft en bra dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 14. woooo! helt otroligt ju! 35 kg, du ska vara stolt!!!!
  Grattis!

  SvaraRadera
 15. GRATTIS!!!! Va härligt för dig, går som en raket nu ;-) Du är så grymt duktig måste jag säga!

  Ang. dressingen, får testa att göra en halv sats tycker inte det går åt så mycket, sambon äter inte alltid sallad han heller. Sen blandar jag allt i en skål och delar upp dem i 2 olika dressing(vad det nu heter, en glasburk med pip på *ler*) blir kanske bättre om jag gör en halv sats så det får plats i en sån där med pip *ler*

  Kram på dig!

  Verkar som jag komer till Göteborg i Juni kanske vi kan dra ihop alla viktkämpar från området då och träffas? Skulle vara roligt!

  SvaraRadera
 16. Mamma Mia: Det gick bra, fast jag vet inte vad bilderna sa än.

  Anna: Tack! Nja, slutspurt är väl lite å ta i... Jag passerar snart 2/3, så det är ett bra tag kvar. Men tack ändå! :) Kramar

  Emma: Nej, hennes cupcakes är som konstverk som bara skall beundras. (För er andra som vill se underbart vackra cupcakes och underbart vackra fotografier, gå till http://blixman.blogg.se). Kramar

  Katie: Tack. Ja, jag är stolt :) Mysko känsla, men sann.

  Thean: Jag har köpt en sån där halvliters hög smal graderad plasttillbringare med tätt plastlock på Maxi. Jättesmart att blada dressingen i då graderingen underlättar och det täta locket gör att det går lätt att skaka. Kostade inte många kronor.
  Å vad roligt det hade varit om du kommer till Gbg!! Vi kan säkert dra ihop lite fler folk. Lystring!! XV-möte i Gbg i Juni!! Kramar

  SvaraRadera
 17. Helt otroligt vad du är duktig, du har ju gått ner ett helt barn. Grattis grattis! Kram

  SvaraRadera
 18. Tjockisen: Tack så mycket! Det där med att jag har gått ner ett helt barn har jag faktiskt inte tänkt på... Däremot kommer jag, när jag är klar, att ha gått ner lika mycket som min kollega Malin väger... DET är skrämmande!! Kram

  SvaraRadera