lördag 28 februari 2009

Ändrade planer

Vincent kommer inte idag, Åsa ringde och ställde in. Hon mår inte bra och det blir ingen fest ikväll. Detta innebar också att det inte blev någon tur till Netto. Har blivit lite beroende av deras mineralvatten så jag häktade på kärran på moppen och stack iväg. Som tur var är det barmark, så det är inga problem med moppen (har inte satt på vinterdäck i år).

Moppen med kärran fullastad utanför Netto.

Man får plats med en hel del! Köpte lite inför mitt ätande nästa helg. Bland annat en 8 pack med Loka Skogsbär. Å vad gott med smak på mineralvattnet igen!! Nu har jag allt för den första måltiden förutom lite sallad. Kyckling och räkor har jag också hemma, så det är väl egentligen bara grönsaker som saknas. Till och med de läbbiga äggen fick jag köpt. Skall se om jag får i mig hela paketet innan det blir dåligt eller om jag får ge bort de 4 som blir kvar efter den första dagen.

Idag säger jag grattis till mamma som blivit med katt igen. En liten ettårig grå-vit bondkatt vid namn Maria Magdalena (döpt av f.d. ägarens barn). Just nu ligger hon under mammas täcke och vågar knappt kika fram. Både katten och jag har namnsdag idag, då det är Maria-dagen (mitt andranamn). Grattis till oss :)

6 kommentarer:

 1. Grattis på namnsdagen

  Gott att du har bestämt dig för hur du skall göra med maten. Mitt pulver har kommit "bort" till fel postkontor. Hoppas att det kommer på måndag för då har jag bara påsar för två eller tre mål.
  Jag håller mig runt 77 kg och jag har inte pulvrat fullt ut de sista dagarna. Hoppas att jag hittar tillbaka till motivatonen fullt ut.
  Mitt huvud är fullt av "hopp om opertionstid snart" för min tumbasartros. I daga hr jag handlat kläder. Det kan du läsa om på bliggen. Ha en fortsatt bra lördagkväll. Kram mamma Mia

  SvaraRadera
 2. Härligt att se, har aldrig sett släp på en moppe. Coolt!

  Du har en award att hämta inne hos mig.
  Jaja, ja vet att jag skämmer bort dig, men va f-n....man lever bara en gång.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Mamma Mia: Om du kallas för Mia i vanliga fall så borde ditt namn vara Maria, och då är det grattis till dig med. Annars är det grattis till ditt bloggnamn :)
  Om pulvret inte kommer i morgon kan du ju alltid köpa ett paket på apoteket. Jag hoppas du får operationstid snart, men tyvärr är det ju så att det är långa väntetider. Där är jag glad för den sjukförsäkringen jag har genom jobbet, behöver jag opereras för nått är väntetiden garanterat inte mer än 30 dagar. Grattis till inköpen!! Kram

  Soulsister: Ja, det släpet är jättebra när jag skall handla mycket. Lådan som jag har ställt på är jättebra också. När den står hemma så förvarar jag tomflaskor i den. Sen när jag skall handla så vet jag att jag kan fylla den (ställer den i kundvagnen) och så ha en påse kattsand eller drickor vid sidan om. Då vet jag att jag får hem allt. Tack för awarden! Lägger upp den i morron :) Du skämmer bort mig :) Kramar

  SvaraRadera
 4. Hallojsan
  En sådan försäkring skulle man ha. Gäller det vård i landstinget eller är det i privat vård?
  Jag är ju anställd i komunen så det finns ju inte på kartan att vi skulle få liknande försäkringar.

  Jag heter egentligen Marie men det är bara några av våra släktingar som säger det numera. När jag började kalla mig Mia så var det när jag började i gymnasiet. Alla som känner mig efter den tiden säger Mia, även mamma och i bland pappa. Mamma Mia kallas jag även i förkolan där jag jobbar fortfrande till viss del. Jag och Mattias som då var 1,5 år började samtidigt på mit jobb. Först skolande jag in honom sedan började jag arbeta på en annan avd i huset. Både barn och vuxna började då kalla mig Mamma Mia på förskolan för jag var ju mamma till Mattias och jag hette ju Mia så då blev det så att alla sa att nu kommer Mamma Mia. Så jag firar inte Maria fast det ligger nära till hands men jag har två till namns dagar som jag firar under året.
  Hälsnigar från Mamma Mia

  SvaraRadera
 5. Jag har ju inte grattat så här officiellt. Grattis!! Du hette Lena Maria lång före du kom ur magen, och när jag fick träffa dig så där utanför (magen alltså) så såg jag att det stämde. Själv struntar jag i namnsdagar, dock inte denna, som gav mig en kattfröken vid namn Maria, på Maria-dagen som också är dotterns namnsdag.

  SvaraRadera
 6. Mamma Mia: Det gäller privat vård. Väldigt bra.
  Kul att få reda på bakgrunden till ditt smeknamn! Orsaken till att jag kallar mig zitalena är att jag hade en katt som hette Zita 1987-2003 (hon blev 19 år), och zita är ett ovanligt namn.

  Mamma Gun: Det där med att jag hette Lena Maria i magen hade jag ingen aaaaning om!! Grattis än en gång till söta Maria Magdalena!! Är så glad för din skull!!

  SvaraRadera