fredag 27 februari 2009

Fortfarande hemma

Ett lite senare inlägg än vanligt... Jag är fortfarande hemma idag. Mår lite bättre, men jag sov så mycket igår att jag var vaken halva natten. Nu har jag vaknat igen.

Tur att jag vägde mig igår, för idag hade jag gått upp 2 hg, och det är således bara -39,9 :) Men jag är lika glad för det, jag har ju varit under!

Gårdagen var lugn. Sov mycket och kollade massa på TV. Tråkigt. Men så är det när man inte mår bra, man blir lätt uttråkad. Löste lite korsord på kvällen och då såg det ut så här:

Nellie skulle också vara med. Lite jobbigt blir det när de gör så här...

Min styvmor sa igår att hon kunde ta Vincent på söndag eftermiddag så att syrran och jag kunde gå på bio, men det visar sig att de 4 eftermiddagsvisningar på 2 salonger av Män som hatar kvinnor alla är så fullbokade att vi antingen hade fått sitta på rad 1 eller 2, eller också inte bredvid varandra. Så vi tar det en annan helg. Nästa helg gick tydligen inte då Åsa skall på hajk. Men filmen lär ju gå ett tag. Ni som ser den ikväll eller snart får gärna recensera den :)

Idag skall jag inte göra något alls. Bara ta det lugnt och vila. I morgon kväll kommer ju Vincent, annars är det inga planer då heller. Ha en skön dag alla!

PS. När jag kom hem från jobbet i onsdags lunch så låg min KALENDER på pallen hallen. Städarna hade hittat den någonstans!! Den har ju varit borta jättelänge! Hann köpa en ny billig variant, men jag har hellre denna :)

PSII: Upptäckte något förra helgen som jag glömt berätta: Jag kan numera sitta på en stol eller i en soffa och lägga benen i kors! Det har jag inte kunnat på 100 år! Vilken känsla! :)

PSIII: Jag har beställt 8 smakprover på rött te från www.coozy.se som jag håller på att smaka mig igenom. Om det är någon som vill så kan jag recensera smakerna när jag är klar (har 3 kvar att smaka på).

4 kommentarer:

 1. Vilken tur att du vägde dig igår då :) Fast det lär ju snart vara -40 kg igen. Himla roligt att du kan lägga benen i kors, det är en sak som jag stör mig på att jag inte kan nu. Eller jo, jag kan men inte på det sättet som jag vill..

  Hoppas att du snart mår bättre igen! Nellie ser så söt ut på tidningen, min hund ska jämt vara med överallt också. :) Krya på dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt att kunna sitta som folk ;)
  Apropå thé så har Kahls oxå massa goda röda theér. Jag har fastnat för persika/passion, vanilj/jordgubb och rabarber/grädde.

  SvaraRadera
 3. Oh, det vill jag också kunna....utan att behöva liksom luta kroppen åt sidan...

  KRAAAM och krya på dig under helgen

  SvaraRadera
 4. Malin: Ja, jag är under idag igen :) Jag tror inte jag har kunnat lägga benen i kors sedan jag var i tonåren... Kram

  Kicki: Nu brukar jag inte sakna att jag inte kunde lägga benen i kors, men det är kul att kunna :)
  Kahl's ligger i stan. Jag är i stan max. en gång om året... De 3 du nämner har jag antingen köpt på teaffären här i Frölunda eller på coozy, och av dem gillar jag persika/passion bäst. Har ett hg hemma (eller rättare sagt mindre eftersom jag har druckit av det....)

  Soulsister: Var ju givetvis tvungen att testa med en gång om jag kan göra det utan att luta på kroppen, och svaret är JA! Kram och krya på dig själv. Jag är frisk men det är inte du... Stackare!

  SvaraRadera