tisdag 24 februari 2009

Nu har jag bestämt mig...

... tror jag :) För mig är det väldigt viktigt att inte komma över 80 igen, så jag kör ca 3 kg till (till 75) och sen ser jag var jag är då. Det hade ändå inte funkat att bryta på söndag, hur coolt det än hade varit att bryta på dag 200 sen start. Jag skall tidigt iväg till Wellnessmässan här i stan och vara där halva dagen. Hade inte funkat med upptrappning då. Så jag kör till helgen därpå och ser hur läget är då, hur långt från 75 jag är. Just nu står jag jättestill (i och för sig -0,1 idag, men det var första rörelsen på 4 dagar), så jag kanske inte ens är i närheten av 75 då. Vi får se helt enkelt. Tack för alla synpunkter, ni var väl ungefär 50/50 med era åsikter. Men det är ju jag som bestämmer i slutänden ändå :)

Igår var jag och simmade, det var skönt, men det var fruktansvärt mycket ungar i poolen. Har de inget annat att göra?? Läxor eller så? Man undrar ju :)

Syrran ringde igår och frågade om Vincent kunde få sova här på lördag, och det gick bra. Hon kommer och hämtar honom mitt i natten, för jag skall iväg relativt tidigt söndag morgon. Förr i tiden brukade hon komma hit och sova resten av natten här när hon varit ute och festat, men nu tål hon inte mina katter längre, så det går inte. Bättre då att hämta honom mitt i natten. Jag brukar få lite svårt att somna om, men det skall nog gå bra.

Mamma kommer idag efter jobbet. Funderar på när vi sågs sist, har ingen aning. Det var väl någon gång i januari? Några kilon är det väl i alla fall...

Jag funderar på om jag inte skall ta och gå till jobbet lite tidigare. Har en massa att göra som tar tid, och det är skönt att få göra det i lugn och ro. Så ni får ursäkta att jag inte läser och kommenterar era bloggar nu på morgonen. Det får bli på lunchen eller ikväll. Ha det gott idag!

PS. Bollen, var är du? Har du tagit ner din blogg?

6 kommentarer:

 1. Jag tycker det låter som ett bra beslut!
  Jag kan inte heller komma åt XVbollens blogg....
  Det är inte så att ni har sportlov nu o det var därför det var så mkt barn på badet?
  Ha en finfin dag, själv ska ja hoppa i bingen o sova

  kram

  SvaraRadera
 2. Håller med Soulsister! :) 75 kilo är nog ganska lagomt, då lär du aldrig mer kliva över 80 kilo igen. :)

  Ha en fin dag på jobbet! Kram

  SvaraRadera
 3. Soulsister: Nu när jag har ett datum att se fram emot (bara ett nytt för att ta beslut i och för sig), så känns det lite lättare. Sportlovet var vecka 7, så det var ett tag sen. De var säkert bara där för att jävlas med mig... :) Hoppas du fick sova gott! Kram

  Malin: Vi får se vad som händer. Så värst länge till står jag i alla fall inte ut. Ha en bra dag i skolan! Kram

  SvaraRadera
 4. Kan du göra mig en tjänst?
  Jag kommer inte åt Jennis sida:
  http://jennyslillavarld.blogspot.com
  Går inte lämna kommentar. Kan du klistra in min kommentar till henne?

  Har svårt att lämna kommentar hos dig...orden som man ska skriva in för att verifiera sitt google konto dyker aldrig upp. Kan du ändra inställningarna så man kommer in till en ny sida när man lämnar kommentarer???

  kram och tack!

  SvaraRadera
 5. Soulsister: Alla som har blogger och blogspot med ordverifikation har problem, eller rättare sagt Google har problem. Jag har stängt av den funktionen hos mig tillfälligt, jag kan inte ge kommentarer till någon heller.

  SvaraRadera
 6. Bra beslut! Jepp, jag ska "godkänna" dig på facebook =)

  SvaraRadera