måndag 23 februari 2009

Förtydligande

Vill bara förtydliga en sak angående inlägget jag skrev i morse:

* Att jag står still har absolut ingenting med mina funderingar att göra. Står still gör man ibland, det är fullt naturligt. Vågen hoppar snart till :)

* Jag mår jättebra i kroppen. Inga som helst problem att pulvra.

Det är inte p.g.a. de 2 ovanstående sakerna som jag känner för att sluta. Det är för att det är så förbannat TRÅKIGT!!! Jag är helt enkelt LESS!

16 kommentarer:

 1. smultrontess/bloggagratis23 februari 2009 12:59

  Hejsvejs!

  Hittade in i din blogg och fick ny motivation till XV. Min svägerska i Malmö lotsade in mig här. Fick stöd av att se din vikt tabell och att det går låååångsamt. Jag har mycket att gå ner men det går ju så förbannat långsamt. Tänkte på att du är less. Varför inte återgå i halvfart och låta det ta tid men då har du ju inspiration. Du har ju helfarts Xv:at länge och jag jag antar att man hamnar i stadiet *less* Lycka till. Jag följer din blogg. /T

  SvaraRadera
 2. Inte ska du ha tråkigt! Kör till på söndag så du får 200 dagar det skulle vara roligt:-)!
  Fan vad duktig du är Lena!!!!

  SvaraRadera
 3. Ja jag kan ju inte säga varkendera om detta egentligen, men jag ska säga nåt ändå förstås. Du har pulvrat i 200 dagar, du klarar 42 till ! =) Lätt.

  SvaraRadera
 4. Livet ska inte va trist, det är för kort för det!
  Men ja håller me Sara, fan va du e duktig!!!
  Jag stöttar dig oavsett vad du bestämmer dig för!

  KRAAAAM

  SvaraRadera
 5. Förstår att du känner dig less på sopporna, men tjejen det har ju gått så bra för dig! Försök att härda ut det är INTE lika enkelt att gå ner i vikt när man äter tro mig!
  Kämpa på så har veckorna som är kvar snart passerat ska du se! Ny energi och nya tag nu mot en smal sommar!

  SvaraRadera
 6. Smultrontess: Vad kul att du har blivit inspirerad! Har du en egen blogg som vi andra kan läsa? Jag får se vad jag beslutar mig för. Är nästan framme vid ett beslut :) Återkommer till det i morgon.

  Sara: 200 dagar innebär i så fall att jag börjar äta samma dag som mässan, och det är inte praktiskt genomförbart. Jag skall ju stanna kvar och vissla åt dig när du visar upp dig!! Kram

  Sofia: Jag har pulvrat i 200-25 dagar (åt i december), men det är ju mycket ändå. Vi får se hur det blir.

  Soulsister: Tack för stödet!! Det värmer :) Kram

  Sandra: Jag vet att det skulle gå väldigt mycket långsammare om jag åt, det finns med i mina beräkningar. Återkommer till mitt beslut.

  SvaraRadera
 7. Du är jätteduktig och jag tyckte det var jobbigt att inte gå ner så fort eller snarare att inte gå ner alls i vikt när jag började på halvfart men visst är det långt kvar nu när man står inför dessa sista veckorna men se tillbaka och känn vad fort dessa 200 dagarna faktiskt har gått!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag tänkte skriva en kommentar imorse men var tvungen att rusa iväg till skolan, hade glömt att det var upprop och då börjar vi alltid en kvart före. Ser att du fått jättebra kommentarer och jag håller verkligen med Soulsister, lyssna på din kropp och själ. Du är ju så otroligt duktigt som har stått ut så länge! 6 månader på pulver! Det är ju inte riktigt klokt vad duktig du är.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Du är sååå grymt duktig Lena...jag tycker du ska köra till söndag då det är 200 dagar. För det är grymt och blir ett jättebra avslut för att börja en ny era efter alla dessa månader du har kämpat! Är det någon som förtjänar att gå över till mat så är det verkligen du! Och jag förstår att du inte kan vara annat än less. Men 200 dagar är såå häftigt! Bra avslutande minne med sopporna! OCH du kommer nå DIN MÅLVIKT, kan ta lite längre tid, men du äter fortfarande inte vad du vill Du kommer äta oerhört hälsosamt. Och fortsätter du röra på dig som du gör nu kommer du inte annat än att gå ner!

  Jag tror och hoppas att du fattar det beslut som känns bra och rätt för dig:)

  STOR KRAAM!

  SvaraRadera
 10. I know the feeling.
  Men tänk Lena... du har en 7:a först!!!! :-)
  Det är alldeles alldeles fantastiskt!!!
  Du är toppen.

  kram

  SvaraRadera
 11. Jenny: Fort? Känns som om jag har soppat i evigheters evigheter... Även december känns väldigt långt borta. Jag vet att jag kommer att gå ner väldigt långsamt på halvfart. Vi får se vad som händer helt enkelt. Kram

  Malin: 6 månader är ju inte riktigt sant eftersom jag åt 4 veckor i december. Men det är ändå väldigt lång tid. Jag lyssnar och kör ett litet tag till. Kram

  Anna: Jag har tyvärr kommit på att det inte funkar att bryta på söndag, då jag skall vara på wellnessmässan halva dagen. Så jag kör ytterligare en vecka. Eller rättare sagt till 75 (3 kg kvar). Sen får vi se.
  Kram

  Linda: Ja, och eftersom jag har en 7:a vill jag aldrig mer ha en 8:a. Därför kör jag några kg till så att risken inte är överhängande. Tack!! Kram

  SvaraRadera
 12. Det är så spännande att följa dig just nu när vi ligger så nära varandra i vikt. Jag ligger på 78,9 så du slår mig ;-) men jag ska nog ner lite till innan jag går över till halvfart. Står också still denna veckan, men jag ska ner mer. Jag har ju bara soppat i 23 dagar. Lite skillnad mot 200! :-) Du är BÄST!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 13. Äsch, skrev fel. Jag har soppat i 32 dagar. Råkade vända till det lite.
  /Karin

  SvaraRadera
 14. Karin: Jagh har inte soppat i 200 dagar, det är 200 dagar sedan jag började på XV. 200 dagar minus 4 veckor har jag däremot soppat på söndag :) Kul att vi ligger lika. Du går säkert om mig snart. Jag står på 78,2 idag. Vi är alla BÄST! Kram

  SvaraRadera
 15. Hur som helst så har du varit Såååå duktig vännen! Många kramar!!!

  SvaraRadera
 16. Thean: Tack så mycket!! Kramar

  SvaraRadera