tisdag 24 februari 2009

Oj och aj!

OJ säger jag till att jag nu (nästan) kan ha kavajen jag fick av Sara i höstas. Det enda arveplagget som jag inte kommit i än. Den sitter lite tajt om rumpan, men den går att knäppa! Den är skitsnygg, hoppas jag kommer i den ännu bättre snart. Då får jag passa på att använda den innan det är dags att skicka den vidare :)

Usch vad stökigt det är... men jag håller på och röjer, de kommer och städar i morron.

AJ säger jag till den lilla olycka som hände mig på jobbet idag. Har ett likadant armstöd där som ni kan skymta på bilden ovan. Det ramlade ner rakt på min vänstra pek-tå (jag hade skor på mig). Det gjorde ont! Efter ett tag kände jag att det var fuktigt i strumpan. Skinnet på tån hade spruckit! En stor flik var lös och det blödde massa. Går omkring barfota här nu för att lufta såret. Det gör fortfarande ont i tån och gud nåde den som trampar på min tå nu!!

Mamma har åkt och nu skall jag fortsätta röja. Ha en skön kväll!

10 kommentarer:

 1. Hej du! Japp vi har haft massor med sol här i Skåne, men den kommer kanske upp mot GBG imorn! =) Fin bild på dig förresten

  SvaraRadera
 2. Efter att du tagit bort ordverifieringen så kan jag kommentera hos dig direkt genom bloglovin istället för första gången :) Annars måste jag jämt gå genom din bloggadress.

  Västen sitter ju kanonbra på dig! Du ser så fin och smal ut i den! :) För varje kort jag ser desto mer imponerad blir jag.

  Usch, det måste verkligen ha gjort ont när du skadade tån. Du får vila den nu ikväll! :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken babe! Den sitter ju jättebra! Vad kul att du kan ha den! JAg har inte andvänt den så mycket för när jag väl plockade fram den så hade jag blivit större!
  Stackare din lilla tå!
  Sköt om dig Lena hoppas på att få se dig på söndag
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag säjer samma sak, fan vad vi är bra!! :) & kavajen var jättefin på dig!! Hoppas du haft en bra dag! Kramar

  SvaraRadera
 5. WOW och grattis! Du är jättesnygg!

  blåser lite lindrande på den onda tån

  kram

  SvaraRadera
 6. Haha nope inte jag, jag får lön på fredag :P vet inte varför, eftersom alla andra verkar få imorn :(
  Men är det inte dåligt att tugga tuggummi när man går på helfart? Kram

  SvaraRadera
 7. Vad fin du är Lena :-)
  Japp det är en deal såklart!!!

  kram

  SvaraRadera
 8. Emma: Tack så mycket. Skicka gärna hit solen!!

  Malin: Nu verkar blogspot-bloggar funka med verifieringen igen, men jag sätter inte tillbaka min så länge bloggen inte blir spammad.
  Kavajen är lite tajt över rumpan, men det struntar jag i. Tror jag skall ha den på jobbet idag ändå :) Tänk bara att jag sa till mamma: "kolla så snygg jag är i kavajen, du måste ta en bild på mig". Det hade ALDRIG hänt tidigare!
  Tån är fortfarande väldigt öm, får se hur det går idag när jag skall promenera hem från akupunkturen. Kram

  Sara: Tack! Jag tycker den sitter jättesnyggt, mamma tyckte den var lite tajt över rumpan. Men det spelar ju ingen roll på jobbet, jag har ju en fleecetröja ovanpå nästan hela tiden... Ibland tar jag dock av den, då kan jag stoltsera i min fina kavaj :)
  Klart jag stannar kvar till på söndag! Måste ju sitta i publiken och vissla å applådera när du kommer ut på scenen :) Kram

  Emma: Tackar. Bortsett från incidenten med tån så var det en bra dag!! Kram

  Soulsister: Tackar! Å jag känner blåset ända hit! Kram

  Emma: Stackare! Fast våra pengar tar ju slut fortare än dina eftersom vi får dem före dig :) Nej, det är inte bra med tuggummi på helfart, men ibland struntar jag i det när jag håller på att bli tokig på mina pälsbeklädda tänder. Kram

  Linda: Tack. Om vi bara tar det en vecka i taget så blir det lite enklare. Nu när jag har sagt att jag tar ett nytt beslut nästa söndag så känns det genast lite bättre. Det här med att köra utan ett specifikt slutdatum är jättejobbigt, man måste ha något att se fram emot. Kram

  SvaraRadera
 9. Jag tycker du ska använda kavajen på jobbet! =)Hoppas tån blir bättre!

  SvaraRadera
 10. Sofia: Hade på mig kavajen på jobbet igår och kände mig skitsnygg. Tån är mycket bättre! Tack! Kram

  SvaraRadera