lördag 21 februari 2009

Sådärja

Nu är resten av dagen min! Jag har gjort allt som skulle göras idag, d.v.s. Marita har nålat upp mina smalbyxor (tänk när jag kallar dessa tjockbyxor...). Så här tajt sitter de nu (men jag kunde inte knäppa dem när jag köpte dem 7/2).

Så Soulsister, nu har du fått se hur de sitter :)

Vi skaffade oss också varsin e-legitimation, vilket gör det enklare för mig att deklarera för dem när det är dags för det. De är ute på havet då igen, så det blir min uppgift.

Syrran väl påpälsad. Jag drabbades ju av någon slags minnesförlust före jul och köpte mig ett par nya ecco-kängor, även om jag hade ett par alldeles utmärkta hemma. Tur var det, för då kunde Åsa låna mina gamla. Hon fick med sig dem hem, för kanske har promenad-masken bitit henne också. Vi gick 9.182 steg på 71 min (117 steg/min), så det var en bra promenad. Jag föreslog att vi skulle ha en sån här dejt varannan lördag, när hon inte har sin son, och det tyckte hon var en bra idé. Får se hur det går med det. Vi fick i alla fall pratat ordentligt, och det var skönt.

Och här är jag.
Nu kan jag göra vad jag vill tills i morgon kl 12, då jag blir hämtad av min f.d. chef och skall åka hem till honom och hans fru. Gôtt. Skall nog lösa lite mer korsord nu :)
Ha en fortsatt skön lördagseftermiddag!

4 kommentarer:

 1. Byxorna satt ju riktigt fint på dig! :) Snart är de sköna att gå i också. Jag har ett par smalbyxor sparade i min garderob från tiden då jag vägde 60-65 kg. När jag har kommit i dem och de sitter skönt kommer jag vara riktigt nöjd med mig själv.

  Vilken skön promenad det såg ut att vara med syrran :) Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för ditt besök! Och hoppas du kommer åter!
  Vilka jätte fina resultat du har- gått ner massor!
  jag har ju varit här inne många gånger men aldrig kommenterat.

  Kram
  Lina

  SvaraRadera
 3. Sååå najs! De sitter ju hur bra som helst! O snart kommer du kalla dem tjockbyxor!

  kram

  SvaraRadera
 4. Malin: Hade jag bara vetat vilken storlek jag kommer att ha när jag är klar, så hade jag köpt ett par byxor nu och haft något att se fram emot, som du har. Det är ju ett mycket bättre bevis än vågen! Kram

  Lina: En smygare till :) Jag hade i alla fall aldrig sett din blogg tidigare. Kan jag lägga upp en länk till dig i min lista?

  Soulsister: Lite tajta än, men inga som helst problem att stänga. Irriterar mig bara att de är så fruktansvärt smala över smalbenen, de åker inte ner av sig själva när jag suttit ner. Kram

  SvaraRadera