onsdag 11 mars 2009

Dagens tips

Via ett nyhetsbrev idag fick jag ett väldigt bra tips. Det är en inköpslista som man skapar på nätet för att sedan skriva ut och ta med till affären. Varorna är listade under olika kategorier, t.ex. Grönsaker, Skafferi osv. När man klickar på en kategori så kommer massa olika varor upp. Man väljer en vara och anger mängden man skall handla. I och med att varorna är listade är chansen liten att man glömmer skriva upp något. Man kan lägga till egna varor i de olika kategorierna, antingen tillfälligt eller permanent. Man kan ange olika affärer man handlar i och sedan gå in och möblera om ordningen i listan så att man får den utskriven i den ordning varorna kommer i affären. Blir man medlem, vilket är gratis, så kan man även ta del av deras recept samt lägga in egna som man då kan lägga till sin inköpslista.

Detta verkar vara en otroligt smart idé. Just att man kan få varorna i den ordningen man vill ha dem och sen kan man också läsa vad det står, ibland blir ju handstilen lite slarvig... Som medlem kan man spara sina inköpslistor och till och med lägga upp favoriter, sådana som man alltid handlar.

5 kommentarer:

 1. Hejsan! Det låter verkligen som en bra idé och praktiskt. Jag har verkligen gått på en rejäl förkylning denna gång =( Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Gud va ambitiöst...men kan ju va vart att kolla upp

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Sofia: Testade det idag när jag var och handlade, hur bra som helst :) Stackare, hoppas du kryar på dig snart!! Kram

  Soulsister: Ambitiöst? Det vet jag inte om jag tycker, däremot är det ju ganska smart eftersom chansen att man går hem från affären utan det man gick dit för att handla är mycket mindre. Eftersom alla varor är listade så är det ju enklare att komma ihåg! Kram

  SvaraRadera
 4. Lät ju som ett väldigt smaty system det där! Bra med inköpslista också så det inte ramlar ner andra saker i korgen än man tänkt ha;).

  Spännande med vägningen i morgon, det går nog bra ska du se!=) Jag äter inte så mycket nötter ändå, om jag unnar mig det någongång köper jag några naturgodisar, med lite yoghurt runt om eller så. Men det blir ju inte särskilt ofta, så man känner att det är okej eftersom det just inte blir så ofta.

  Hoppas du haft en jättebra dag lena!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Anna: Jag tycker att det är en bra idé med inköpslistan eftersom jag brukar glömma hälften av det jag skall ha...
  Nja, vägningen gick inte så bra... Måste skärpa mig lite till. Önskar dig en bra dag med! Kram

  SvaraRadera