onsdag 11 mars 2009

Helt slut...

Under hela dagen igår så var mina ögon öppna mot sin vilja... Så blir det när jag hoppar över allergitabletterna, och det är också ett av symptomen när gräset sen börjar blomma och "går igenom" allergitabletterna. Det känns som man inte har sovit på 3 dygn och man är såååå trött hela tiden. Så idén om att jag skulle klara mig utan tabletterna var inte bra.

Direkt efter jobbet tog jag stavarna och gick in till Vasastan och min akupunktursläkting. Det tog exakt 90 minuter och blev 10.453 steg ("bara" 116 steg/min). Fick mina häftstift bytta och sedan tog jag bussen hem. Lagade middag och föll sen ihop i en hög på soffan. Promenaden gjorde sitt till att jag nu var ännu tröttare. Slumrade till strax före 21 och blev väckt en timme senare av en ilsket gnällande Nellie. Som tur var hade jag satt Andra Avenyn på inspelning. Detta är en serie jag aldrig har sett, men just i gårdagens avsnitt skulle min brorsdotter Emma eventuellt vara med. Hon har i alla fall spelat in lite där hon var statist, men de kan ju ha klippt bort det. Får snabbspola mig igenom avsnittet ikväll och se om jag ser henne.

Vaknade kl 4 idag, forfarande lika trött i ögonen. De är alldeles svullna så här tidigt på morgonen. Men nu börjar tiden då jag måste jobba över i stort sett varje dag på jobbet, och jag har ju alltid så mycket att göra direkt efter jobbet att enda sättet för mig att jobba över är att gå in tidigare. Igår var jag inne en timme tidigare, idag skall jag försöka vara där kl 6, d.v.s. en och en halv timme tidigare.

I morgon har vi tjejlunch här, alla 7 tjejerna i koncernen. Bra lösning då jag kan äta min egen mat och de andra kan välja mellan att antingen köpa med sig mat från Eklanda Krog, eller ta med egen. Ing-Marie kom dock på en tredje variant; att äta av min mat :) Hon tycker att det ser så läckert ut det jag lagar att hon vill provsmaka. Så för en liten peng skall i alla fall 3 av mina kollegor äta lunch bestående av mina biffar, grönsaksröran och salladen. Ny grönsaksröra skall tillagas ikväll, har bara 4 portioner kvar av den jag lagade i fredags. Nu blir det dubbel sats denna gången, så att det räcker några gånger.

Nu skall jag läsa/kommentera lite bloggar innan jag går till jobbet. Önskar er alla en trevlig dag. Är det ingen av er andra som tycker att det skulle vara kul att träffas den 15/8? Jag vet att det är tidigt, men just därför är det enklare att planera in i kalendern. Även om ni inte vet om ni kan än så kan ni ju i alla fall anmäla ett intresse :) Det är ingen panik, bara jag som är nyfiken på om några av er (förutom Sara E, Jenny B, Emma H och ev. Soulsister) kommer. Det blir ju givetvis en massa annat folk också (släkt, vänner och kollegor).

5 kommentarer:

 1. Är också trött, även om jag inte äter allergipiller. Gääääsp!

  Snäll du är som fixar lunch till kollegorna. Nu får de dessutom väldigt nyttig mat.

  Hoppas du får en underbar dag
  kram

  SvaraRadera
 2. Vad jobbigt med allergin!
  inte illa att bjuda kollegorna på lunch! Jag vill också vara din kollega och pröva den mat du lagar! Det ser ju så gott ut. Jag ska testa göra den där grönsaks röran du har gjort, den ser så smaskig ut!

  SvaraRadera
 3. Men det är ju asbra att du kan så många program! Jag vill lära mig meer, så kul att kunna såna program!=)

  Jobbigt att du är så trött också, hoppas det går över snart!

  Hoppas du har en kanondag Lena!:)

  Kraam

  SvaraRadera
 4. Synd att du inte klarade dig utan allergipillerna, jag måste ta en allergitablett då och då fast att det inte är så ofta längre.

  Roligt att kollegorna tycker att du lagar så god mat :)

  Angående festen så skulle jag gärna vilja komma men problemet är att jag inte alls vet vad jag gör den 15 augusti. Jag tar ju förhoppningsvis examen nu i juni om jag inte gör det så ligger det en massa omtentor just omkring det datumet. Så framtiden är väldigt osäker för mig.. Men kanonbra idé! :)

  Ha en fin dag på jobbet! Kram

  SvaraRadera
 5. Soulsister: Jag är trött för att jag INTE tog mina piller, inte för att jag tog dem :) Eller rättare sagt, jag är inte trött, mina ögon är det.
  Kollegorna får betala en peng, sen är det bara att värma allt i mikron... Hoppas de uppskattar min mat :)
  Ha en skön dag! Kram

  Sara: Ja, allergin är ett gissel. Sen kanske det inte är det smartaste att ha 2 långhåriga katter som man inte tål... Jag har ju sagt till dig att det bara är att lyfta luren och bjuda in dig själv på middag så får du också smaka :) Jag skall göra mera röra ikväll, är fullkomligen beroende av den :)
  Kram

  Anna: Måste kunna de programmen då jag jobbar med dem varje dag :) Tabletterna börjar verka om ett par dagar, då blir det bättre. Jag skall aldrig mera medvetet hoppa över 3 dagar :) Ha en skön dag! Kram

  Malin: Jag måste ta dem hela tiden, tror inte det märket jag använder (Aero) funkar med bara då-och-då-tagande. Man måste äta dem under en längre tid för att de skall verka. Kul att du i alla fall VILL komma, sen får vi se om du kan. Hoppas du får något roligt jobb när du är klar! Kram

  SvaraRadera