söndag 29 mars 2009

Färdig!

Förhoppningsvis kan jag nu ha altandörrarna öppna hela sommaren. Nu har jag "höjt" räcktets höjd med nät och rundstavar. Ett jäkla pill var det, och det tog över 2 timmar. Jag har en fruktansvärd träningsverk i mina händer nu, av klippande av buntband och nät. Inte blev det vackert, men funktionellt. Nu skall väl Nellie inte kunna rymma?

Var med Sara på Silvan i förmiddags (och köpte nytt nät), Rusta och ICA Maxi. Skönt, fick handlat massa frukt & grönsaker. När jag kom hem gick jag ner till K-rauta och lämnade tillbaka nätet jag köpte av dem i måndags. Gillade inte det och köpte ju nytt på Silvan istället. Men det jag köpte passade bättre på själva staketet, så jag har tagit ner det gamla och satt dit det nya. Det gamla är det som sitter ovanför staketet. Pilligt som sagt, men skönt att det är klart.

Nu skall jag inte göra någonting mer idag. Jag struntar fullkomligen i om jag inte kommer att nå mina 86.000 steg denna veckan (kommer att hamna på ca. 78.000). Idag har jag gjort kroppsarbete nog, och promenaden igår känns fortfarande i kroppen.

5 kommentarer:

 1. Tycker du med gott samvete kan koppla av resten av dagen/kvällen. 78000 är ett kanonresultat! Ge dig en stor klapp på axeln och njut av ledigheten som kvarstår
  kram

  SvaraRadera
 2. Staketet blev ju kanonbra ju :) Håller med Soulsister, koppla av nu resten av dagen. Kram

  SvaraRadera
 3. Soulsister: Tack! Jag har bara slappat i soffan, slumrat lite och ätit middag (fast inte samtidigt). Kan knappt skriva för jag har sån träningsverk i händerna. Känner mig helt blåst i huvet (värre än vanligt alltså), tror jag har fått för mycket frisk luft i helgen... Kram

  Malin: Det blev bra, men inte snyggt. Men det struntar jag i. Slappar allt jag kan!! Kram

  SvaraRadera
 4. Jag vet hur det känns. Efter att jag lagt ut all trall på balkongen fick jag ont i benen. Du är värd din vila! Det blev ju jättebra lösning med altanen. Hoppas nu Nellie inte rymmer:-)!

  SvaraRadera
 5. Sara: Kom just på att jag inte bara stänger in Nellie, utan även stänger ut fönsterputsaren som brukar hoppa över staketet... Vad jobbigt allt blev plötsligt!! Kram och tack för igår!

  SvaraRadera