söndag 29 mars 2009

Sjusovare...

Idag jag ända till 8.40! MEN det var efter jag ställt om , och så var jag uppe några timmar i natt, annars hade jag aldrig kunnat sova så länge!

Gårdagen bjöd först på jobb i 3 timmar. Jag lyckades, med hjälp av de duktiga människorna som hänger på Adobes olika forum, fixa mina trasiga filer! Fick mycket gjort när jag var där och kan börja veckan med nya fräscha tag. Sen latade jag mig ordentligt hemma, kollade massa på TV och löste lite korsord. När det blivit tråkigt började jag pilla med min rymningssäkra altan, men jag orkade inte göra allt där heller... Hade en liten diskussion med mig själv om att jag borde gå ut och gå, och så blev det.

Satte av med stavarna och tänkte ta en ganska liten runda, men så blev det inte alls... Jag gick nästan ända bort till Sahlgrenska och sedan upp i Änggårdsbergen. Jäklar vad branta backar!! Svetten lackade och jag blev andfådd, skönt. Jag hade inte 100 koll på var jag var, bara åt vilket håll jag skulle. När jag kommit till Näckrosdammen i Botaniska, då visste jag var jag var. Det blev en promenad på 119 minuter!! 14.063 snabba steg (118 steg/min) och dagens total blev 17.229 steg, så det var inte många steg jag gått före promenaden. Jag var, som väntat, helt slut när jag kom hem. Men jag tog 2 Alvedon och 1 Ipren och har inte alls så ont i rygg och fötter idag.

Jag släckte ner allt när det var Earth Hour. Ingen TV, ingen dator, inga lampor och ingen torktumlare. Satt här med mina tända ljus. Först löste jag lite korsord, men jag hade så ont i händerna av min intensiva stavgång att jag fick gå över till att läsa istället. Jag tittade ut på nederraden av husen här, och det verkade inte vara en enda som deltog i Earth Hour. Tittade jag däremot ut genom ytterdörren, mot överraden, så var det helt mörkt. Mysko.

När klockan blivit 21.30 så satte jag på allt igen, utom torktumlaren. Kollade lite på TV och somnade givetvis som en stock. Vaknade vid 3 och ställde om alla klockor, satt lite vid datorn och gick och la mig vid 6 (ny tid).

Nu får vi se vad dagen har att erbjuda. En sak som jag måste göra är att läsa era bloggar, för jag har varit fruktansvärt slö med detta under veckan... Sorry!!

Vad tror ni förresten? Kommer besöksräknaren att passerat 30.000 idag? Eller blir det i morgon?

Soulsister som "älskar att skämma bort mig" (hennes ord) har gett mig ytterligare en award... Nu börjar det bli fullt på prishyllan...

Lämnar denna vidare till er andra bloggare... Har som vanligt svårt att välja!!

5 kommentarer:

 1. Härligt med sovmorgon :) Även trots att det var efter omställd tid.

  Vilken promenad du gick igår! :) Duktig du är! Ha en fin söndag! Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med så lång promenad. Själv sitter ja fast på psyk några timmar här men får gott om motion springandes i korridorerna....

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Oj det var ingen dålig promenad :-) Gud jag vill också komma igång med mina promenader igen men ville vara lite försiktig med foten :/

  Jag jobbar inom äldreomsorgen och även inom barnomsorgen :D Mest på ett frita då, och det är verkligen jätteroligt! :D

  Kram

  SvaraRadera
 4. Skönt att du fick sova lite längre:). Och vilken promenad, vill också bli duktigare med dem, men vädret just nu igen är inte det roligaste. Går till gymmet och kör på min spinning tills vidare:).

  Hoppas du har en jätteskön söndag Lena!!:)

  Kraam

  SvaraRadera
 5. Malin: Ja, det var en skön promenad. Det var inte sista gången jag gick den vägen. Mycket motion i och med att det var så backigt, så det kändes verkligen. Kram

  Soulsister: Hehe, det låter så kul när du skriver att du sitter fast på psyk... Kram

  Emma: Jag har ont i båda mina fötter men det skiter jag i. Jag blir straffad när jag kommer hem istället. Kram

  Anna: Du vill bli duktigare med promenaderna, och jag skulle vilja kunna gå på gym... Att vi aldrig blir nöjda! Kram

  SvaraRadera