söndag 8 mars 2009

Fest

Jag tänker ha en fest, troligen den 15 augusti. Då är det 1 år och 1 dag sen jag började min resa med Xtravaganza. Någon av er andra kämpar som vill komma? Tänkte att ni kunde planera in en resa till Göteborg den helgen :) Husrum går alltid att fixa. Skriv i kommentarerna ifall detta vore något som ni skulle vara intresserade av.

10 kommentarer:

 1. Oh va kul! Jag har semester då, men är ev i Polen (har en kusin som gifter sig). Jag kan inte lämna något besked som det ser ut idag, men är jag hemma kommer jag GÄRNA!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Soulsister: Å det skulle varit jättekul om du kunde komma. Då skall jag i alla fall fira att jag är KLAR! Bra med en sån grej, gå ut med det redan nu så måste jag ha rätt vikt då :) Kram

  SvaraRadera
 3. Åhh medelhavet!! SKÖNT!! Jag tycker det är jättetrevligt att umgås med mina föräldrar, måste se dem varje vecka iaf! Och jag hade jättetrevligt både i fredags och igår:)

  Vad trevligt med fest också Lena! Hade ju varit jättekul att komma, men det är midnattsloppet den kvällen här i sthlm som många nära och jag då ska vara med i. Kan bli att vi tom. missar det för att vi ska till Thailand en sväng. Så det är mycket där tyvärr.

  Men jag hoppas att många andra kan komma och att ni får jättetrevligt den kvällen! Roligt att ha en fest för att fira viktnedgång, så ska det vara!:D

  KRAAAM

  SvaraRadera
 4. Åh, vad kul med fest!!! Ska dubbellkolla i min kalender (glömde den på jobbet i fredags) men tror inte att det är något annat då så jag kommer jättegärna!!!

  SvaraRadera
 5. Anna: Ja, de har haft ett ganska gott liv de senaste 8 åren då de seglat jorden runt. Nu är de framme vid medelhavet, och där är det meningen att de skall stanna. Just nu ligger båten i Spanien, men när de kommer hem igen i juni (åker ner i slutet av mars) så kommer de att åka hem från Grekland. Meningen är väl att båten skall ligga någonstans i Turkiet sen, och att de är hemma ett par månader och där nere ett par månader.
  Synd att du inte kan komma på festen, men det är väl så med vilket datum man än väljer, det är alltid flera som inte kan komma. Lite släkt & vänner kan jag nog skrapa ihop :)
  Kram

  Jenny: Vore jättekul om du kunde komma, du har ju nästan krypavstånd hem :) Kram

  SvaraRadera
 6. Wow vad roligt! Jag kommer!
  Hoppas det blir fler bloggare så kan man prata fritt om hur det har gått för alla! En riktigt bra idé
  att träffas live!

  SvaraRadera
 7. Sara: Vad kul!! Än så länge är det bara du och Göteborgs-Jenny och eventuellt Soulsister. Hoppas verkligen att flera ansluter sig. Vore så kul om fler kunde komma så vi kan träffas IRL. Kramar

  SvaraRadera
 8. Haha....vilken underbar idé!
  Fast jag inte känner dig, har jag ju förljt din blogg ett bra tag och tycvker du har en alldeles underbart rolig idé.
  Lycka till!

  PS.
  Ser verkligen fram emot att börja äta om 8-10 veckor.....

  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej Lena! Allt ar bra har i Australien. Blir forundrad nar jag laser om sno och regn, har glomt att det ar vinter hemma! Hoppas det hinner bli battre vader tills vi kommer hem! Annars stannar jag har :) ! Vad kul att hora om fest! Jag kommer sjalvklart garna om inget ovantat intraffar. Oavsett jag har semester eller ej (har ju inte sa mycket kvar att ta ut) ar det ju enkelt att flyga ner fran Sthlm over helgen!

  Ha det bra sa hors vi!
  Kram
  Emma

  SvaraRadera
 10. Antigone: Det är ju ingen av de som brukar kommentera här som jag har träffat mer än en av Sarorna, och så Emma nedan. En fest är alltid kul, bara man anmäler sig så är man välkommen oavsett om man har läst länge/kort eller kommenterat mycket/lite. Så kom på fest om du har lust!! Kram

  Emma: Vad kul att höra ifrån dig igen, ser att ni har förflyttat er till Queensland nu. Nej, du får inte stanna i Australien, du skall hem och kämpa vidare!! Himla roligt att du vill komma på festen!! Kram

  SvaraRadera