måndag 9 mars 2009

Måndag igen

Fattar aldrig vart helgerna tar vägen! :) Gårdagen var skön, men ändå produktiv. Åt god tacoköttfärs, grönsaksröran och sallad till lunch, inte alls någon dum idé. Så enkelt men ändå så gott. Kollade på inspelat på TV när jag åt, så efter maten drog soffan och jag kollade lite till. Sen såg jag att himlen hade stängt sig ett tag och regnet/snön inte längre öste ner, så jag tog min dramaten och gick till Maxi. Handlade mer frukt och grönsaker och lite annat livsnödvändigt. Jag köpte ju ett par blåjeans i storlek D21 i torsdags, och när jag gick förbi högen med jeans igår så såg jag att det fortfarande fanns svarta kvar. Inga D21 dock, men D20 fanns. Äh sa jag, de kan jag växa i, så jag köpte dem dem. Det är inte varje dag man får tag på byxor för 99 kr. När jag kom hem provade jag dem, och de går att knäppa! Kollade i Ellos storlekstabeller och D20:s stussvidd motsvarar C44, medans midjevidden motsvarar C40. Bra när man är bredare över stussen. Ellos har inga D-storlekar mindre än D20, ha! det har jag aldrig råkat ut för tidigare, att jag köpt minsta storleken av någonting. Synd när man får gå tillbaka till C-storlekarna igen, då kommer midjan att vara fladdrig från början.

Jag var faktiskt duktig och sydde upp de svarta och blå jeansen igår, samt de som jag kallar smaljeans som inhandlades för en månad sen. Så nu har jag 3 par byxor som jag kan ha! Dessutom postade Soulsister ett paket till mig igår med ytterligare ett par jeans i, jag kommer att kunna välja ett nytt par varje dag! :) Tack söta du!

Till middag blev det klassikern kycklingfilé + röran + salladen. Lika gott som tidigare. Brorsan hade tydligen spanat in mitt recept och var sugen att prova röran. Lycka till kära bror!! Sen kollade jag på 2 avsnitt Criminal Minds som jag spelat in, perfekt avslutning på söndagskvällen.

Idag SKALL jag försöka komma iväg och simma. Men det har jag ju sagt tidigare så jag lovar inget. Mitt på dagen skall jag dock iväg till sjukgymnasten igen, så jag hoppas jag kan ta moppen, då går det så mycket fortare att åka dit och tillbaka till jobbet igen. Just nu ser det OK ut, men man vet aldrig vad som händer fram till lunch.

11 kommentarer:

  1. Åh vad roligt angående jeansen :) Vad gott all låter som du äter. Ha en fin dag på jobbet och hos sjukgymnasten! Kram

    SvaraRadera
  2. Alltid kul när man kan klämma i sig i mindre storlekar! Grattis grattis! Och att dom bara kostade 99kr va ju toppen! När hittar man BYXOR för 100 spänn lixom?!?! Kyckling med röra såg mycket mummsigt ut. Måste kolla in dina recept lite närmare sen när det blir dags för halvfart *längtar*! hoppas du får en bra måndag! Kram

    SvaraRadera
  3. Malin: Ja, de gick att knäppa fast det pöser över lite uppåt :) Ha en bra dag du med! Kram

    Jenny: Nej, jag kände att jag behövde ett par byxor till och för 99 kr måste man ju passa på. Snart kommer jag att ha 4 par jeans i min garderob; ett par jag fått, ett par för 27,50 och två par för 99 kr/st. Inte illa va?
    Det enda jag lagat av mina recept är röran, skall testa resten allteftersom. Ha en skön dag! Kram

    SvaraRadera
  4. Hey! Vi åker på lördag och är borta 3 veckor. Ska bli härligt. Var ju på XV förra veckan och handlade bars till resan =)

    Ska väga mej på torsdag tror jag så jag vet ungefär hur jag vägde innan resan och sen efter!

    SvaraRadera
  5. Du ska få receptet på min nya favvo wok. Den funkar ju def. på halvfart.

    Woka
    Quornbitar och krydda med soja och peppar (ev vitlök)

    Lägg sedan med i woken
    Vitkål
    Bambuskott
    Vattenkastanj
    Lök
    Svamp
    Morot
    Woka till allt är genomvarmt,
    blanda i

    Grön Curry paste &
    Ms Cheng Woksauce (ev vatten)

    Det blir världens godaste wok/gryta.
    Servera med råkost (vitkål & morot) och sallad

    SvaraRadera
  6. Ok... jag jobbar så oregelbundet att jag ofta har tid att motionera på vardagarna. Bara man rör på sig på något sätt så är det ju lugnt. Åhh simma låter så härligt! Själv får man snällt vänta tills imorgon eftersom simhallen på våran lilla ort har stängt idag. Ha det bra.

    SvaraRadera
  7. Kom byxorna fram?
    Är nyfiken på om de kom till pass eller inte :)
    kram

    SvaraRadera
  8. Det var kul, med jeansen! De svarta jansen blir supersnygga med din kavaj som visade för ett tag sedan! =)

    SvaraRadera
  9. Snart sitter jeansen som en
    smäck:-)!
    Jag är mäkta imponerad av din matlagning! Du är så duktig!

    SvaraRadera
  10. Va bra att de kom fram! Nej de var inte mina, jag är ju lång, 1,73 :)
    Felköp från Tradera för länge sen. Bra att de kom till användning.

    KRAM

    SvaraRadera
  11. Emma: Fortfarande avis :) Spännande med vägning! Angående woken så är det nästan exakt det jag brukar ha i min (se inlägg från i lördags), fast jag har ingen löj (tål ej) och ingen grön curry paste. Min är också god :) Men tack ändå! Kram

    Emma: Bidde ingen simning, fick tillfälligt förbud av sjukgymnasten :( Men jag fick mig just en kort kvällspromenad då kollegan ringde och frågade om jag kunde gå och larma på på jobbet, en annan kollega hade gått därifrån utan att larma. Och så har jag lagat massa mat... Ha det!

    Soulsister: Jarå, sitter som handsken. Tack igen!! Kramar

    Sofia: Nja, de är nog inte svarta nog. Blir kanske snyggare med de blå. Skall testa sen.

    Sara: De sitter redan som en smäck, alla 4 par :) Nu har jag lagat mer mat, så jag kan nu välja mellan biffar, kyckling, lax, tacofärs och wok. Gôtt! Kram

    Soulsister: De är på just nu. Perfekta! Kram

    SvaraRadera