måndag 13 april 2009

En härlig dag på Amundön

Igår Påskdagen så blev äntligen promenaden med Jenny av. Jag tog moppen ner till henne i Billdal, och så promenerade vi därifrån. Vädret var underbart, lite kyligt i vinden, men solen sken. Vi hade med oss lunch som intogs på en äng vid havet. Härligt. Här kommer ytterligare bilder, det har blivit väldigt mycket bilder de senaste dagarna, hoppas ni står ut...

Första vitsippan jag sett i år! Denna bilden tog jag för mamma, vi letade så efter vitsippor när jag var hos henne på Långfredagen. Det fanns inte många, men de kommer nog vilken dag som helst!

Här satt vi i ett par timmar. Det fylldes på med folk allteftersom, men det blev inte trångt. Ibland såg vi motorbåtar eller segelbåtar ute på vattnet, folk gick förbi för att gå någon annanstans, några slog sig ner. Underbart ställe! Kan tänka mig att det är mycket folk här på somrarna. För er som bor runt Göteborg så kan jag berätta att detta är längst ut på Stora Amundön.

Jenny. Det var första gången vi sågs, men eftersom vi har haft kontakt via våra bloggar sedan augusti/september, så var det som att träffa en gammal vän. Vi hade inga som helst problem att hitta något att prata om :)

Jennys söta son Alexander. Han var lite blyg och sa inte mycket, men det var lätt att få honom att skratta.

Alexander i sin fina vagn när vi lämnat den mysiga ängen.

Stegräknaren visade att vi gått en promenad på 91 minuter, 9.968 steg (110 steg/minut). På eftermiddagen moppade jag hem igen, helt slut efter all frisk luft. Det kliade i ansiktet = jag hade fått färg. Jag reagerar alltid med klåda och sedan på kvällen får jag frossa, så fort jag fått lite färg på kroppen. Lustigt att jag reagerar så starkt på sol, men så har det alltid varit. Värst är det när jag bränner mig mycket, då får jag riktig feberfrossa, läskigt! Nu var det bara lite. Tog det lugnt resten av dagen och bara njöt av att vara ledig.

Idag finns inga som helst planer, mer än att jag skall försöka lösa så mycket korsord så att jag kan skicka in en tidning i morgon, det är sista dagen. Inte alls betungande :) Hoppas det blir gott väder så att jag kan sitta ute.

9 kommentarer:

  1. Åh så härligt, och mycket bilder är bara kul. Klart man vill fota när man har ny kamera.

    SvaraRadera
  2. Tack för den härliga promenade- alltid mycket roligare med trevligt sällskap. Antalet steg/min kanske hade blivit något fler utan lilleman och stopp var 5:e meter för att ta upp mössa eller spade som hamnade på backen!!! Men vi rörde iaf på oss :-)

    SvaraRadera
  3. Åh vad härligt det såg ut! Det är himla roligt mycket bilder :) Hoppas det går bra med korsorden! Kram

    SvaraRadera
  4. Ser ut att va ett härligt ställe! :) Kram!

    SvaraRadera
  5. Jätte kul med bilder fortsätt så, ger liv i bloggen och man får ansikte på folk du skriver om!!!

    SvaraRadera
  6. Oh så härliga bilder! Ser ut som en härlig dag i solen :)

    KRAM från mig

    SvaraRadera
  7. Kicki: Jag har alltid med mig kameran överallt (nästan). Älskar att ta kort...

    Jenny: Ja, det blev en del stopp... Men det var bara trevligt. Såg på din sida att du lagt in en bild på mig, märkte inte ens att du tog den... Betydligt mer rörelse än vad jag har fått idag, bara mellan hammocken och skrivbordet... Måste ut och promenera sen.

    Malin: Korsorden är nu klara, med mycket ansträngning. Bra att jobba med hjärnan ibland :) Kul att du gillar bilderna! Kram

    Sara: Underbart ställe, vi var ofta på Lilla Amnundön när jag var liten, men sällan på Stora. Det var inte sista gången jag var där!! Kram

    Sandra: kul att du gillar bilderna, jag gillar också när ni andra lägger in bilder, ger som sagt ett ansikte på folk!

    Soulsister: Det var en underbar dag! Hoppas du får vila lite nu när du är ledig, vi andra börjar ju jobba i morron... Kramar

    SvaraRadera
  8. Tycker det är jätte roligt med massor av bilder.
    Har läst i kapp, ja har verkligen läst ALLT och du verkar haft mysiga dagar!

    Hoppas du får en snabbt avklarad arbetsvecka också!
    kram

    SvaraRadera