söndag 28 juni 2009

Jag gjorde det!

Jag har badat! I havet! Jag har visat mig i baddräkt! Och jag lever än :) Här är bildbeviset.
Mer bilder i morron från det härliga stället jag satt på (Järkholmen för de som vet var det ligger).

PS. Ni glömmer väl inte tävlingen?

7 kommentarer:

  1. Håller med Katarina! jag har inte badat på ett par år, så nu får du komma och lura ut mig i vattnet. Sista gången jag badade här hoppade jag från hopptornet för att imponera på barnbarnen :-) Tyvärr är flotten med hopptornet borttaget nu, men det är skönt ändå, bara jag kan dyka i, inte gå...usch!

    SvaraRadera
  2. Hehe, visst var det skönt när man kom upp :-) Järkholmen cyklade jag förbi idag på vägen till och från Askimsbadet på fm! Kram

    SvaraRadera
  3. Oh, vad härligt!
    Jag längtar tills den dagen kommer för mig, för jag är tokskygg på stranden...och jag älskar verkligen havet, så det har många gånger gjort ont att "gömma sig" för man har så tråkigt syn på sin kropp ibland (har jag haft).
    Ha det fint!

    SvaraRadera
  4. Soulsister: Tack!!

    Mamma: Hade gärna hoppat igår, det var fruktansvärt långgrunt. Hatar sånt...

    Jenny: Det var skönt bara jag hade doppat mig, innan dess var det lite kallt... Jag var där på eftermiddagen, annars kanske du hade sett min moppe parkerad där utefter kanten.

    Lulu: Jag är också skygg, hade nog inte vågat om det var mer folk där. Konstigt att det skall vara så annorlunda med strand/badhus, där är det obehagligt, men inte lika mycket som på stranden. Kanske för att man inbillar sig att alla på stranden är vackra och smala?

    SvaraRadera
  5. Det var bra gjort tjejen! Och du har absolut ingen anledning till att INTE visa dig i badräkt längre =) Mera simning bara! =)

    SvaraRadera
  6. Sofia: Visst är det konstigt att det är jobbigare att visa sig i baddräkt på stranden än i badhuset? Mysko.

    SvaraRadera