måndag 15 juni 2009

På datorjakt!

Godmorgon! Jag är lite stressad idag, kom på när jag gick upp för en dryg timme sedan att jag fick text och bilder till pappas hemsida i torsdags som jag inte gjort något åt... Det var en massa bilder (33 st tror jag visst) som skulle redigeras och göras i ordning så det tog en dryg timme! Men nu är det i alla fall gjort. Skall göra några betalningar för honom och mig också innan jag sätter igång med frukosten, så det är lite bråttom.

Gårdagen spenderades på datorjakt. Först gick jag till Elgiganten för att klaga på Rebeccas objektiv. Enligt försäljaren så passade objektivet som stod på kvittot med kameran jag köpte. Senare när Rebecca gick till Elgiganten i Borås visade det sig att vi fick ett annat objektiv än det som stod på kvittot, det passade en Canon-kamera och hon fick en Nikon... Hon fick i alla fall ett tillgodokvitto, men om hon vill ha ut pengarna i kontanter för att köpa objektivet någon annan stans så måste hon och jag sammanstråla eftersom mitt kort krävs för det... Men hon har ju sommarlov och kan tänka sig en tur till Göteborg. Sen kollade jag på datorer. Det var väl inte någon direkt som var bra att köra utomhus, men som säljaren sa är det bara att ta hem och testa. Det är fördelen med Elgiganten, man kan köpa något och testa det i 30 dagar och sedan lämna tillbaka det om det inte funkar som man hade tänkt sig. Ingen annan affär tillåter ju att varan är öppnad och använd. Jag vandrade i alla fall vidare till SIBA och MediaMarkt, och hittade väl ungefär samma typer av datorer. Får se vilken det blir.

Resten av dagen spenderades med korsord, och så la jag upp 8 nya auktioner på Tradera. Bland annat ett par Ecco Receptor skor för t.ex. promenader, och det dröjde inte många minuter innan första budet kom på dem. Just nu, inte ens 12 timmar efter jag la upp auktionen, är de uppe i 106 kr! Jag la upp ett par gymskor också, och 3 tröjor, 1 linne, en ljudvådsmassageapparat och 2 telefoner. Skall bli intressant att se vad dessa auktioner slutar på på söndag kväll!!

Det blev en liten promenad igår i alla fall, så jag kom upp i drygt 12.000 steg, men annars har det varit 3 lata dagar... Nu tar jag revansch och skall promenera mycket i veckan, hoppas jag. Det beror ju helt på vädret. Idag skall jag också ha med mig keso till mellanmål (bland annat) till jobbet. Smakade det för första gången på många år i lördags, och det var väl inte det godaste jag har ätit. Men det skall nog gå ner med lite grönsaker i och sambal oelek för att maskera smaken... Behöver ett bättre mellanmål än bars, för jag har märkt ett tydligt samband mellan hunger/sötsug och kolhydrater. Måste försöka undvika dem så mycket det går!!

Nu måste jag rusa vidare. Ha en bra dag!!

4 kommentarer:

  1. Godmorgon!

    Keso i sig är väl inte jättegott men med lite äpple och kanel eller andra frukter/bär blir det myckt godare!

    Hoppas att du hittar en dator- har jag en HP av något slag som jag köpt via Dustin och den funkar rätt ok om jag sitter i skuggan och har nätsladden i.

    Har nog sagt det tidigare men jag kommer jättegärna på festen den 15 augusti, vore jättekul :-)

    SvaraRadera
  2. Morron! Keso är supergott! Finns dessutom i mya smaker som är bra för variationens skull. Jag brukar ju äta keso till frukost. Mums! Blanda i lite rödlök och skinka så blir det extra smaskens!

    Lycka till med datorköpet. Kram

    SvaraRadera
  3. Jag kommer jättegärna den 15 augusti! Det ska bli superkul.

    SvaraRadera
  4. Jenny: Nja, vet inte om jag tycker att keso är en sån där höjdare, men jag maskerade det hela med sambal oelek och då var det jättegott :) Funderar vidare på dator, det blir antingen en Acer på Elgiganten eller en Packard Bell från SIBA... Kul att du kommer, skriver upp det i min lilla bok :)

    Soulsister: Håller mig nog till mellanmålet, annars kanske jag slutar tycka att det är OK. De smaksatta har jag inte vågat mig på än... vi tar en sak i taget. Kram

    Ing-Marie: Noterat!!

    SvaraRadera