torsdag 11 juni 2009

Sushi är gott....

Godmorgon! Regnet öser ner och jag vill egentligen inte alls gå ut idag, men jag har bara idag kvar denna veckan att jobba. I morgon är jag ledig för att gå på Rebeccas student (min brorsdotter). Mamma spenderade nästan hela gårdagen med att fotografera förberedelserna för Rebeccas bal, och här är 2 bilder på henne. Visst är hon fin?

Rebecca med sin kavaljer Elixander.

Rebecca.

Jag känner knappt igen henne på bilderna, men hon blev väldigt fin tycker jag. Mamma tog flera hundra bilder, jag har bara sett en bråkdel av dem. Sedan skall hon fotografera på fredag också, så Rebecca kommer att ha ett fint minne i framtiden!

Igår blev det ingen bra matdag.... inte så att jag åt massa godis och så, men jag åt sushi till lunch. Inte det bästa att äta men å så gott! Till middag blev det biffarna, och det var ju inte det bästa valet med tanke på den kaloririka lunchen, kyckling hade varit bättre. Men jag hade lovat pappa & Marita biffar, så biffar fick det bli.

Det var kul att träffa dem igen, har inte sett dem sedan slutet av mars. De tyckte jag var "fin" :) Förresten blev Marita förtjust i den där blusen jag inte kunde ha, den blommiga, så jag blev av med den! Pappa hade skrivit ett nytt resebrev till deras hemsida, och vi valde ut massa bilder att lägga med. Där satt pappa och jag i vardagsrummet med varsinn bärbar dator, han visade bilder på sin och jag skrev bildtexter på min. I arbetsrummet satt Marita och kollade småbåtar på Blocket och skrev ut annonser på löpande band. Så umgås vi... Nä, skämt åsido, vi hade ju snackat medans vi åt. Sen var det post som skulle kollas, studentpaket som skulle slås in, flygbiljetter som skulle kollas och lite annat.

De gick strax efter kl 20 och sen chattade jag med Emma ett bra tag. Vi diskuterade mat, och jag labbade lite med olika värden på Viktklubb. Jag måste hitta ett bättre sätt att fördela dagens kalorier, tycker att jag är vrålhungrig jämnt, och jag litar inte på mig själv när jag är vrålhungrig. Skall experimentera lite i helgen med värdena på Viktklubb, testa andra frukostar och mellanmål.

Idag var det väg- och mätdags. Vågen var inte kul, +1,0 kg. Men jag äter ju nu, så det var ju väntat. Måtten var samma förutom knä som minskat och mage som ökat. Antal steg igår var skrämmande få... satt mest still på jobbet och ingen promenad efteråt. Men det är en ny dag idag!!

Hur gick det igår?

Antal steg Aerobic: 0. Totalt under dagen: 5.074...

Antal kcal: 1.513 (kunde varit värre, men jag var stressad på morgonen så det blev pulver istället för vanlig frukost, alltså färre kalorier)

Så känns det!

7 kommentarer:

  1. Kämpa på du är jätte duktig! Prova att äta så lite kolhydrater som möjligt & mera fett. Strunta i lightprodukter ät standard mjölk, grädde och ost (inte för mycket bara) så slipper du vara hungrig.
    Det funkar för mig i alla fall.
    Och godis äter vi bara på lördagar.

    Kram från en fd-tjockis

    SvaraRadera
  2. Va fin hon är! Blir trevligt med studentskiva. Ska vi med på imorgon.
    Skönt att ha pappa o Marita hemma nu antar jag :) Hur man umgås spelar mindre roll tycker jag så länge alla är nöjda!

    nu ska ja fixa picknick korgen till skolavslutningen
    kram

    SvaraRadera
  3. hej hej!

    Jo du nu har myggorna dykt upp här i småland o de är stora som hus. Vilka bett herregud..=) Hoppas allt är bra med dig, det gör inget om du gått upp du kommer ta igen de...hoppas du har en bra dag på jobbet..=) Kram

    SvaraRadera
  4. Vad fin hon var! :)

    Hoppas du hittar ett bättre sätt att fördela kalorierna så du slipper vara hungrig. Veckovägningen var inte alls så farlig ju. Det där försvinner när kroppen har vant sig vid att du äter.

    Kram

    SvaraRadera
  5. så fin klänning hon har. Grön å härlig!

    SvaraRadera
  6. Jag vet att det inte är lätt men du är en kämpe och du kommer att lyckas! Vi har våra demoner vi kommer att fajtas med hela livet!

    Sköt om dig! Vi ska fixa det här tillsammans!

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Anonym: Jag VET att jag inte skall äta kolhydrater, men sushi tillåter jag mig att äta någon gång ibland. Använder varken mjölk, grädde eller ost.

    Soulsister: Det är bara så mycket jobb när de är hemma... de är helt handlingsförlamade... det är ju inte så att de tar över sina egna bankgrejer t.ex. när de kommer hem, utan det får jag fortsätta med. Datorproblem som skall lösas osv. Men det är kul att de är hemma! KRam

    Fidde: Då vet jag vart jag inte skall åka. Myggmagnet är jag! Kram

    Malin: Ja, hon var fin men helt annorlunda. Man känner inte igen henne. Kram

    C: Den var jättefin, fast den vita var mycket finare...

    Sara: Tack för att du finns!! Vi SKA fixa detta! Kram

    SvaraRadera