tisdag 21 juli 2009

Finbesök

Grannen Barbro och hennes Benson var här och hämtade posten jag har tagit in för dem i ett par dagar. Vi experimenterade lite och släppte Benson lös i lägenheten. Både katterna och hunden uppförde sig jättebra. Benson skällde lite, men katterna bara kollade honom. Nellie var framme och hälsade men Cornelia kollade bara från soffan.

Benson och Barbro.

Visar fina sidan :)

Nellie och Benson spanar in varandra. Roligast var att se när Benson upptäckte Cornelia på soffan, han var inte alls beredd på att det skulle vara en katt till i lägenheten. Sen tog han sig en matbit och drack lite vatten och avslutade besöket med en fin rap :)

5 kommentarer:

  1. Heej Lena!!

    Tack för ditt inlägg..Vad tråkigt att du råkade ut sån konstig människa. Att människor ändå kan sända såna konstiga signaler och att man slutar kommunicera. Förstår mig inte på sånt där.

    Men som du säger så kan det vara ganska skönt att ha en vän man kan anförtro allt åt. Jag har haft det, men inte känt att fått så bra respons som jag tycker man kan förvänta sig av den typen av vänskap. men jag har ju min pojkvän som är min bästa vän som jag kan prata med om allt. Så han är guld värd.

    Jag studerar ett magisterprogram som heter upplevelseproduktion. Ett väldigt nytt program som jag går via Luleå Tekniska Universitet. Spännande och lite annorlunda.

    Skönt för dig att ha semester nu iaf, och mysigt för dig att åka ner en sväng till Malmö:).Såna småtripper kan vara härligt och behövligt ibland, byta miljö för en stund. Tycker du kämpar på väldigt bra Lena, ger aldrig upp..du är en förebild för oss alla:).

    Många kramar, Anna

    SvaraRadera
  2. Härligt! Älskar väldresserade hundar :)

    kram

    SvaraRadera
  3. Vita tussar överallt LOL Alla lika fina. Skickade en bild på lilla Benson

    SvaraRadera
  4. Morron tösen! Du har en sak att hämta inne hos mig
    kram

    SvaraRadera
  5. Anna: Jag har min mamma och min lillasyster, men det är inte samma sak som en riktigt bra vän. Men jag klarar mig ändå, är van vid att vara ensam och trivs egentligen bäst när jag är själv. Ha det skönt!! Kramar

    Soulsister: Nja, han skällde ganska duktigt, men han lyssnade faktiskt nästan direkt när Barbro sa till honom :)

    Mamma: Tack, den blev jättefin, skall skriva ut den till Barbro.

    SvaraRadera