torsdag 23 juli 2009

Packad å klar!

Godmorgon!! Klockan är jättetidigt och jag har varit uppe sedan 4.30... Lite trött är jag allt, men jag kan ju sova på bussen. Idag skall jag åka till Malmö och träffa Katarina (Soulsister) för första gången, det skall bli jättekul. Ryggsäcken är packad med diverse nödvändigheter, bland annat baddräkt. Jag SKALL bada i hennes pool, även om det regnar :)

Bok och korsordstidning får också följa med i väskan, och så har jag talbok också, så det lär inte gå någon större nöd på mig. Men jag skall ju spendera ca 8 timmar på buss idag, så jag behöver sysselsättning. Katterna blir ensamma länge, men grannen kommer in och petar på dem när hon kommer hem från jobbet ikväll. Själv lär jag vara hemma någon gång strax före midnatt. Beror helt på hur bussarna behagar gå när jag skall hem. Jag kan ta 5 olika vägar hem, så jag skall ta och skriva upp de olika alternativen nu innan jag kopplar ner.

Så mycket annat än besöket på frissan "hann" jag inte med igår. Pappa & Marita var här en sväng och vi la massa träbitar under mitt nya trädäck på framsidan, det lutade en del. När jag invigde det häromdagen så märkte jag att bordet var alldeles snett, det lutade ut mot häcken. Nu har vi stagat upp den sidan så det lutar i alla fall inte lika mycket. Det regnar ju här varje dag så jag har inte fått någon mer chans att sitta på framsidan. Men det är ju drygt 2 veckors semester kvar, så det vore ju katten också om jag inte får någon mer chans att sitta där.

Nu går bussen härutanför om 25 minuter, så jag skall ta och stänga ner efter jag har kollat busstiderna. Jag kommer att vara framme på Centralen nästan 1 timme innan bussen till Malmö går, men hellre för tidig än för sen. Frukost har jag inte fått i mig här hemma, måste vara vaken ett par timmar innan det går. Köper en macka på Subway, de är mumsiga. Inte speciellt diet-riktiga, men brödet är mörkt och det är massa grönsaker på, så lite bra är de i alla fall.

Önskar er en bra dag så återkommer jag i morgon med massa bilder förhoppningsvis!!

3 kommentarer:

 1. Ses på terminalen, jag står där med mitt vrål-åk ;)

  kram

  SvaraRadera
 2. Oj, vad kul att du och Soulsister skall träffas- hoppas att ni får en jättetrevlig dag!!!

  Här är det varmt och gott- 27 grader nu kl 21:20 så jag njuter men skulle nog verkligen behöva ett par rejälta promenader när jag kommer hem... Ha det gott Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Katarina: Hehe, vilket vrålåk sen!! Kram

  Jenny: Låter som om ni har det jättegott!! Ring när du kommer hem så kan vi gå ut och gå!! Kram

  SvaraRadera